Mihaela Cazimir este o persoană foarte activă și iubitoare de aventuri. Din copilărie iubea să călătorească, iar cel mai mare vis era de a pleca în Statele Unite ale Americii.

Fiind studentă la ASEM, a aflat că are șansa să petreacă o vară de neuitat în America.IMG_0580

“Când am aflat de oportunitatea de a pleca în SUA, nu am ezitat nici un minut, am aplicat la program la cea mai bună companie de Work and Travel din Moldova, pentru a fi sigură de succes.”

Mihaela a ajuns la oficiul Acord Travel, situat pe strada Alexandru cel Bun 99, unde a făcut cunoștință cu managerul ei de program, care a îndrumat-o pe tot parcursul acestei călătorii.

“ Participarea la programul Work and Travel mi-a schimbat viața, în primul rând m-a învățat să fiu independentă, să mă descurc în orice situație și să merg numai înaite. Datorită acestui program am cunoscut persoane pe care n-o să le uit niciodată. Am locuit acasă la o familie americană, care mi-au devenit foarte dragi sufletului. Datorită acestor persoane am vizitat multe locuri frumoase, Lake Tahoe, San Francisco, Sacramento ect.

Când a revenit acasă i-a fost greu să se acomodeze, a început să-și continue studiile și să trăiască cu acele amintiri plăcute. După ce a absolvit universitatea, a început să se gândească cum ar fi să ajute și alți stundenți să-și îndeplinească visul lor American.

,, Mulțumesc echipei Acord Travel, care m-a ajutat să parcurg acest drum, să cunosc multe lucruri frumoase care mereu o să trăiască în inima mea, și o să mă ajute să lucrez cât mai eficient și productiv. Iubesc ceea ce fac aici, pentru mine munca este mai mult un hobby”.

Mihaela, are un sfat pentru studenții care stau la îndoială dacă merită sau nu să pășească spre aventura americană:

“America este un vis pe care tu poți să-l atingi, nu rata șansa, vino în oficiile Acord Travel și înscriete la program, fă-ți o vara de neuitat!”