Calin Gonta

ACORD TRAVEL Lider in Programe Work and Travel din Moldova

Faceţi cunoştinţă cu Călin Gonţa, manager de Program la oficiul de pe strada Bănulescu Bodoni 4. Călin a finalizat Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Ştiinţe Economice. După ce a fost de 2 ori în SUA, a hotărât să muncească în cadrul companiei pentru a îndruma şi alţi studenţi în realizarea dorinţei de a merge în America.

” Eram anul II la universitate şi prin luna februarie m-am înscris la program. Să fiu sincer, nu aveam în planuri să merg în America, dar am fost convins de prietenii mei că este o oportunitate şi ar trebui s-o folosesc. Nici azi nu pot să înţeleg de ce nu dădeam importanţă programelor de schimb cultural. Mulţumesc prietenilor mei care “mi-au deschis ochii” şi m-au ajutat să înţeleg că trebuie să mă dezvolt. Managerul meu de program a fost Ianis Rusnac, de la oficiul din str. Pușkin 8 . Mă bucur nespus de mult că datorită lui am reuşit să obţin tot ce e mai bun de la statul american. Datorită profesionalismului său, am învăţat rapid limba engleză şi mi-am ales jobul.

,,În America am fost impresionat de foarte multe lucruri. Primele zile au fost BOOM, am crezut că sunt în altă lume, m-am simţit ca în filmele hollywoodiene. Apoi, conform ofertei de muncă pe care o aveam am plecat în Harrisburg, PA. Vara 2011 am lucrat la SHS Onside Solutions Company. A fost cea mai dulce vară şi spun asta pentru că am lucrat la cea mai mare fabrică de ciocolată – “HERSEY’s CHOCOLATE WORLD FACTORY”. Acel loc era numit de către turişiti şi localnici ca fiind cel mai dulce loc de pe pământ. În acea vară am trăit o experienţă unică, alături de studenţi din Moldova, România, Turcia, Polonia, Ucraina, Kazahstan. La fabrică lucram în first shift, iar treptat, datorită faptului că îmi făceam bine meseria, am ajuns să fiu lider line. După lucru mergeam la antrenamente, aveam chiar propriul antrenor – Mr Lio din Puerto Rico. Spre sfârştiul verii, împreună cu prietenii, ne-am luat o vacanţă. Am plecat cu toţii la o companie de RENT a CAR, am intrat într-o parcare enormă şi poftim alege. Într-un final, am ales o bijuterie şi a început cea mai frumoasă parte a experienţei americane. Am călătorit foarte mult, am văzut cele mai frumoase locuri şi ne-am bronzat pe cele mai fierbinţi plaje. După ce am revenit acasă, am finalizat facultatea, iar gândurile tot în SUA erau. M-am înscris iar la program şi am ales aceeaşi locaţie – Harrisburg, jobul de housekeeper.”

,,Când am revenit, m-am angajat la ACORD TRAVEL. Am primit un e-mail pe adresa electronică unde se reflectau mai mute poziţii libere în cadrul companiei. Citind acel mesaj mi-am amintit de experienţa mea americană şi am trimit CV-ul pentru angajare. Peste puţin timp am devenit angajat ACORD TRAVEL. În cadrul companiei am învăţat cum se lucrează într-o echipă, cum să abordezi anumite situaţii, ceea ce ţine de clienţi, am învăţat programul din interior, am învăţat că cel mai bun prieten al meu este munca, dar şi că munca gândeşte, iar lenea visează. Studenţii trebuie neapărat să se înscrie la Program deoarece este cel mai sigur program de Work and Travel din Republica Moldova. La oficiul de pe strada Bănulescu Bodoni 4 vei avea parte de cea mai bună consultanţă şi pregătire pentru a pleca în America”.

Mesajul meu pentru studenţii care îşi doresc în America :,,Programul American Summer este soluţia unui nou început pentru cei care încă nu s-au hotărât să facă o schimbare în viaţa lor. Învăţaţi acum engleza, investiţi în sine, dezvoltaţi-vă şi haideţi în America.”

Călin Gonţa – Manager ACORD Travel

Oficiul: CENTRU – str. Bănulescu Bodoni, nr. 4              Email: calin.gonta@isic.md

Mob: 068 58 57 52                                                                  https://www.facebook.com/calin.gonta.94

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!