Vadim Soloviov este un tânăr sincer și responsabil. Îi place să fie un învingător și merge pe o traiectorie sigură în viață – mereu trebuie să fie primul. Pentru a-și atinge întotdeauna scopurile, tânărul s-a înarmat cu foarte multă voință și zilnic muncește pentru a-și căli tăria de caracter.

Este un om  pozitiv, mereu are la el buna dispoziție și nu ezită să le aducă zâmbetul pe buze și celor din jurul lui. Vadim tinde mereu spre perfecțiune, și nu-i este frică să-și exeterioreze trăirile.

Pentru că are aventura în vene, în vara anului 2016, a decis să-și demonstreze lui dar și celor din jur că America poate deveni o realitate palpabilă.

“Vara anului 2016 a fost cea mai mare experiență din viața mea.Timp de 4 luni am trăit într-o aventură care mi-a schimbat viața ! Am muncit printre sârbi, bulgari, macedoneni,filipinezi, ucraineni,turci, americani . Asfel am încercat niștre trăiri speciale, de parcă aș fi vizitat toate aceste țări de o dată !  Am lucrat în calitate de  ajutor de barman unde am învățat să zâmbesc ca un American )), dar și să fac multe tipuri de  coctailuri care se servesc în întreaga lume! Tot în America am învățat ce înseamnă o distracție adevărată. Nu voi uita niciodată experiența și emoțiile trăite în SUA”, spune Vadim.  

La revenirea din SUA,  a decis să investească în dezvoltarea sa profesională. Cel mai potrivit loc i s-a părut ACORD TRAVEL. Fără ezitare a trimis CV-ul, și în scurt timp a fost acceptat.

“Echipa  ACORD TRAVEL mi-a oferit posibilitatea să-mi împărtășesc emoțiile și trăirile mele din SUA cu alți studenți care planifică să-și petreacă o vară în America. Totodată, în cadrul acestei companii activează persoane tinere, energice și ce-i mai important – persoane calificate de la care ai ce să înveți. La acest job cel mai mult îmi place contingentul de oameni cu care lucrăm, adică studenții. Și eu sunt student, și le înțeleg perfect așteptările”, mărturisește Vadim.

Cea mai mare dorință a lui Vadim  este ca fiecare tânăr din țara noastră să aibă posibilitatea să vadă măcar odată  America. Pentru asta, le sugerează să deschidă cu încredere ușa oficiilor ACORD TRAVEL.