Maria Harea este o domnișoară visătoare, dar care știe să rămână cu picioarele pe pământ. Îi place să călătorească, să cunoască oameni noi și să descopere lucruri care s-o impresioneze. Crede cu tărie în faptul că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinței tale.23469388_1539714899455630_2118800650_o

De aceea, atunci când și-a dorit să ajungă în Statele Unite, nu a avut nicio îndoială că va reuși să ajungă acolo. Recunoaște că datorită ACORD TRAVEL, visul ei s-a apropiat de realizare cu pași repezi și siguri. Și acum își amintește cu zâmbet de emoțiile dinainte de plecare:

“Am fost de 3 ori în Statele Unite ale Americii prin intermediul ACORD TRAVEL și au fost atât de multe momente frumoase în cele 3 veri petrecute în America, încât nu pot să mă opresc doar asupra unui singur moment. De un lucru sunt sigură: mi-am făcut amintiri și prieteni pentru toată viața. Această experiență m-a făcut să îmi întăresc și mai mult convingerea că AMERICAN SUMMER  este o experiență prin care trebuie să treci măcar odată în viață. Am învățat ce înseamnă să fiu responsabilă, independentă, și m-am integrat într-un stil de viață absolut diferit. Mediul de acolo m-a schimbat, m-a făcut mai puternică și mult mai sigură pe mine. Pentru a porni în această călătorie cu dreptul, ar fi ideal să alegi cea mai bună companie, pentru a fi sigur pe tine și pe oamenii care au grijă ca tu să ajungi în SUA și să ai jobul pe care ți-l dorești acolo. Eu am avut noroc. Am aflat la timp despre ACORD TRAVEL. Echipa de profesioniști m-a sprijinit, m-a îndrumat, astfel că zborul peste Oceanul Atlantinc l-am perceput ca pe o aventură”, spune Maria.

Chiar dacă a petrecut clipe magice în America, dorul de părinți și de țară au determinat-o de fiecare dată pe Maria să se întoarcă. Voința și ambiția de fier i-au dat un imbold să se angajeze în compania care a ajutat-o să-și trăiască visul american.

“Am ales ACORD TRAVEL  pentru că e prima și cea mai puternică Companie de Work and Travel din țara noastră. Este acea companie care mi-a oferit siguranța în forțele proprii și încrederea de a trece peste bariere. Aici am cunoscut oameni minunați, plini de energie. Oameni, sistematizați într-o echipă unită de la care ai ce învăța și cu care poți râde până la lacrimi”, mărturisește Maria.

Maria Harea are și un mesaj pentru cei care nu au destul curaj pentru a deschide ușa ACORD TRAVEL și a-și face drum spre America: Îndrăzniți „The power is in your hands! Just do it!”

Mariana Banaru – Manager ACORD Trave     

Tel: 068002882

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!