credit Mobiasbanca

Ia un credit mobiasbanca

Obţine un credit Mobiasbanca şi hai în America! Iată cum e posibil:

Este bine cunoscut faptul că ACORD Travel este compania care are grijă de necesităţile studenţilor. Mai nou, Mobiasbancă vine să susţină studenţii care doresc să ajungă, să se distreze şi să câştige bine în SUA: credit Mobiasbanca. Opţiunea Credit Work&Travel permite luarea unui credit Mobiasbanca, care este mai mult decât suficient pentru achitarea Programului American Summer Work and Travel, cu o perioadă de creditare de la 6 la 12 luni şi cu o rată a dobânzii de 18% anual.

Pentru a beneficia de credit Work & Travel trebuie să fii cetăţean şi rezident al Republicii Moldova, să ai vârsta cuprinsă între 18-28 ani şi să fii student înscris la Programul Work & Travel. Poţi beneficia de o perioadă de graţie de până la 9 luni până vei începe achitarea.

Actele necesare pentru a beneficia de acest credit sunt: buletinul de identitate personal, documente confirmative de participare la program, confirmarea veniturilor garantului, alte acte solicitate de bancă şi adeverinţa de salariu (prezentată de garant pentru studenţii la zi şi/sau pentru cei care au venituri insuficiente).  Majoritatea produselor financiare de pe piaţa autohtonă sunt fie inaccesibile studenţilor, fie prea complicate în ceea ce priveşte obţinerea şi utilizarea lor. Mobiasbancă şi-a stabilit ca obiectiv şi a reuşit să creeze un pachet de produse mai accesibile şi mai flexibile pentru studenţi: credit Mobiasbanca. Practic nu mai există motive care nu ar permite sau ar crea probleme în aplicarea TA la American Summer.

Înscrie-te acum la American Summer Work and Travel, ia un credit Mobiasbanca şi simte cea mai frumoasă vară din viaţa ta. Noi îţi oferim posibilitatea să vezi America dincolo de barierele financiare. Plus la toate studiezi limba engleză foarte bine!

COMENTEAZĂ acest articol şi RECOMANDĂ-L şi prietenilor tăi.