• buy now
  • 120usd
  • 100lei
  • 2500lei

INTERNSHIP in AUSTRALIA, 12 luni de experienta, lucru si calatorii

details

  Cînd zici “Australia” gîndul îţi zboară instantaneu la canguri, Sydney, Kylie Minogue, Leyton Hewit, Australian Open, capătul lumii, plajă, ocean, căldură, şerpi, scorpioni plus multe alte lucruri.Australia reprezintă una dintre destinaţiile de top pentru turiştii care îşi doresc ca vacanţa lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decît un concediu planificat într-un peisaj convenţional. Din acest punct de vedere Australia satisface orice pretenţii din punct de vedere turistic: peste 7000 de plaje întinse, oraşe extrem de bine dezvoltate, cultură şi istorie, arhitectură non-convenţională şi o mulţime de moduri de petrecere a timpului liber, atît în zona interioară a continentului, deşertică dar plină de surprize, cît şi în zona ţărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic şi economic.Acord Plus, în parteneriat cu Visitoz îţi împlineşte visul şi te ajută să descoperi în profunzime Australia. Programul dat garantează muncă bine plătită în zona rurală, pentru 365 de zile – după care eşti liber să cutreeri tot continentul, cu buzunarul plin de bani! Joburile sunt în diferite domenii: 
  • Agricultură (cai, motociclete, tractoare, bovine, oi);

  • Hospitality (pub-uri, roadhouses, staţiuni turistice din zona rurală, sejururi agricole pentru turişti);

  • Asistenţă medicală (Infermiere în spitale din zona rurală);

  • Construcţii (clădirile fermelor, silozuri, grajduri).  Vei experimenta adevărata viaţă australiană! Ţi se vor oferi numeroase opţiuni de locuri de muncă care se vor potrivi abilităţilor şi experienţei tale. Experienţa ta în mediul rural Australian va fi complet diferită de ceea ce ai experimentat pînă acum. Probabil că va fi o muncă fizică dificilă, însă vei putea cîştiga şi economisi bani, mult mai mulţi decît ai fi cîştigat acasă. Costurile tale de trai vor fi minime în Australia, deorece cazarea şi masa sunt acoperite de către angajator. Vei primi o experienţă unică şi de neuitat!  Manager de Program – ADRIANA Slobozian


Str. B.Bodoni 4 Tel: 060 102 162, 022 855 883. E-mail: adriana.slobozian@acordtravel.md


     


terms

Australia reprezintă una dintre destinaţiile de top pentru turiştii care îşi doresc ca vacanţa lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decît un concediu planificat într-un peisaj convenţional. Din acest punct de vedere Australia satisface orice pretenţii din punct de vedere turistic: peste 7000 de plaje întinse, oraşe extrem de bine dezvoltate, cultură şi istorie, arhitectură non-convenţională şi o mulţime de moduri de petrecere a timpului liber, atît în zona interioară a continentului, deşertică dar plină de surprize, cît şi în zona ţărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic şi economic.

Related Services