Tatiana Sarmaniuc este mare iubitoare de carte, muzică, oameni frumoși, călătorii și discuții de suflet. America a fost visul ei încă de când era copil, crede că orice vis devine realitate dacă depui efort pentru a ajunge la el. E convinsă că trebuie să învățăm să mergem după vise, nu după oameni.

16652771_1052997764805712_501856654_n

,,Povestea mea a început cu zece ani în urmă, când am înțeles că vreau să ajung în Statele Unite. Când am ajuns la facultate l-am cunoscut pe managerul meu de program Valeriu Rascu, care m-a ajutat să-mi aduc visul American pe tarâmurile realtății. Primul pas făcut către oficiul mi-a adus și prima oportunitate, prima realizare, prima speranță, dar și primul câștig! Călătoria mea în state a fost o mare mândrie pentru mine, având șanse mici de a trece interviul la ambasadă ,însă echipa Acord Travel a mers cu mine până la sfârșit .

Am plecat pentru prima dată o copiliță însetată de calătorii, dar m-am întors un om matur, cu alte obiective, cu alte vise. America m-a schimbat complet, toată experiența pe care am capătat-o timp de două veri aș putea sa o povestesc o viață întregă.

Peisajele, cultura, primul zbor cu avionul, New York-ul cu toate secretele lui, Lake George, Washington, Pennsilvania, și înca o mulțime de alte orașe de care pur și simplu te îndrăgostești când le vizitezi, iar aceasta dragoste nu îți mai trece cu nimic. Sunt emotii de nedescris, noi sentimente,noi trăiri, și acei fluturi în stomac care îți aduc fericirea “.

Plină de impresii plăcute, Tatiana a revenit acasă cu convingerea că experiența ei poate aduce un beneficiu mare pentru tinerii care au același vis. A fost bucuroasă să afle că ACORD TRAVEL își extinde echipa, și că poate să ghideze tineri care reușesc să ajungă unde și-au propus.

,,Eu am decis să fiu manager, pentru a vă ajuta să aveți o aventură minunată , e păcat să fii student și să nu mergi măcar o data în Statele Unite. Numai noi suntem în măsură să ne creăm viitorul, noi decidem ce e mai bine pentru noi, nu lăsa frica și nesiguranța celor din jur să îți împiedice visele. Vă aștept pe strada Puskin 35, vreau să pornim împreună pe acest drum “.

Tatiana Sarmaniu– Manager ACORD Travel

Oficiul: str. Puşkin, 35 ,                                       Email-  tatiana.sarmaniuc@acordtravel.md

mob: 068955477,                                                https://www.facebook.com/sarmaniuc.tatiana

 https://ok.ru/profile/561686881204

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!