Sergiu Popa

ACORD TRAVEL Lider in Programe Work and Travel din Moldova

Sergiu Popa este unul dintre cei mai ambiţioşi Manageri ai Companiei ACORD TRAVEL. A călătorit în State de trei ori , aşă că cunoaşte de minune ce i-ar motiva pe tineri să aplice la programul de schimb cultural American Summer.

A absolvit ULIM-ul, iar pe parcursul anilor universitari, prin intermediul companiei ACORD TRAVEL a văzut America din 3 colţuri diferite: Wyoming, Louisiana şi Maryland. Aventura americană a devenit pentru Sergiu o experienţă fantastică, care l-a marcat pentru o viaţă întreagă.

Pe când era la facultate, aspira spre ceva mai mult: călătorii, senzaţii tari, viaţă nouă. În anul 2008 a găsit o modalitate de a-şi potoli setea de aventură. Sergiu s-a hotărât să meargă cu prietenii în oficiul ACORD TRAVEL, pentru a face cunoştinţă cu programul AMERICAN SUMMER . A urmat o vară de neuitat în statul Wyoming, Riverton. Deşi prima săptămână era greu, s-a acomodat foarte uşor cu o cultură şi un mod de viaţă diferit.

„Mi-a plăcut foarte mult, câteodată deja mi se părea că nu mai vreau să părăsesc SUA. M-a uimit mult specificul vieţii de acolo, modul de a gândi, de a percepe, de a vorbi. Americanii sunt buni la inimă, săritori la nevoie. Este plăcut să te afli în anturajul lor ”, mărturisteşte Andrei.

A doua experienţă americană a avut loc în Louisiana, Pinewille. Sergiu însă nu s-a lăsat aici, aşa că următoarea vară, a hotărât să o petreacă în Maryland, Ocean City.

„Tripla experienţa americană şi-a lăsat amprenta asupra caracterului meu. Cândva eram foarte inhibat. Acum sunt un om deschis, încrezut, vesel şi foarte pozitiv. Visul american a fost pe deplin realizat. Recunosc că aş pleca încă o dată în America. Totuşi, am marele noroc să lucrez în compania care mi-a schimbat viziunile către viaţă şi care m-a ghidat pe parcursul a trei veri. Din acest motiv, îndemn toţi tinerii să aplice la program cât mai au posibilitatea.”

Sergiu Popa este Manager de Program în Compania ACORD TRAVEL şi activeaza la oficiul de pe str. Puskin 35. El ajută studenţii sa-şi realizeze visul american.

Sfatul lui Sergiu pentru studenţi : „Cel puţin o dată în viaţă meriţi să mergi în SUA! Profită de orice şansă atâta timp cât eşti student. Aspiră mereu spre ceva mai mult, nu pierde nici o ocazie, pentru că a doua şansă poate să nu mai fie”.

Sergiu Popa-Manager ACORD Travel

Oficiul: str. Puşkin, 35                                      Email: serghei.popa@isic.md

mob: 068 800 768                                            https://www.facebook.com/sergiu.popa.98

http://www.odnoklassniki.ru/profile/356664757127

Dacă ți-a plăcut articolul meu, atunci te aştept în oficiu!