ACORD TRAVEL te invită la Woow la schi!

Pentru toţi tinerii din Moldova noi organizăm cea mai frumoasă vacanţă la munte. Alături de noi vei avea parte de cea mai mare distracţie, voie bună, petreceri şi o mulţime de surprize.

Începând de la drumeţiile montane şi terminând cu un super party, distracţia îţi va fi asigurată. Alături de noi vei simţi cu adevărat vacanţa de iarnă. Iar pentru că este anotimpul cadourilor, îţi pregătim şi surprize!

Participând la WooW la Schi cu ACORD TRAVEL, te vei simţi minunat într-un complex de agrement care oferă: Piscina încălzită și jacuzzi, sala de fitnes, centru spa, sauna umeda și uscată, sală de jocuri, sală de squash, parc natural și zoo, echitate (cal și ponei), discoteca și foc de tabară.

VEZI EVENIMENTUL PE FACEBOOK: >CLICK AICI<

Noi îţi organizăm călătoria şi tot noi avem grijă să te distrăm. WooW la Schi + fiecare zi va fi de neuitat, pentru că avem un program foarte bogat în evenimente, vom îmbina jocurile, distracţiile și drumeţiile montane. Pe lângă aceasta, îți vei încărca profilul rețelei sociale cu o mulțime de poze din cele mai pitorești locuri din Poiana Braşov, Sinaia, Bran și Braşov.

woow la ski

WooW la schi cu ACORD TRAVEL

EXCURSIA CUPRINDE 3 NOPŢI ŞI 4 ZILE DE O VACANŢĂ SUPERBĂ:

Scoala de Schi
Cazare 3 nopți la www.vilabran.ro
Transport
Asigurarea Medicala
Taxa de Statiune
Excursii și Distracții

 

ACHITĂ 650 MDL ŞI REZERVEAZĂ-ŢI UN LOC, PERIOADA 07.01.2017 – 12.01.2017.

A venit timpul să uiţi de universitate, de rutina zilnică şi de ambuteiajul din oraş. Recrează-te împreună cu noi, încarcă-ţi bateriile pentru sezonul rece al anului. Complectează forma!