achita pentru unu si plecati 2Dragi prieteni, suntem inspirați de dragostea din jur și străpunși de săgeata lui Cupidon! În luna februarie, ACORD TRAVEL devine mesagerul dragostei și sărbătorește iubirea încurajând cuplurile să aleagă să petreacă o vară în stil american!

Pentru a face posibil acest lucru, am umblat un pic la legile matematicii și am găsit o nouă formulă:

„1=2

Adică, fiecare participant are ocazia să beneficieze de o ofertă irezistibilă! Declară-ți dragostea și îndrăznește să-i demonstrezi cât de mult ții la persoana ta – plecați împreună în America! Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la programul AMERICAN SUMMER, să achitați pentru unul și să plecați în doi.

Ești singur? E în regulă! Vino și înscrie-te în aventura americană împreună cu un prieten/prietenă și, de asemenea, achitați doar pentru unul! 1=2

Doar în luna februarie, studenții care se aplică la programul AMERICAN SUMMER împreună cu un prieten, achită suma de doar 1650 MDL. Mai mult decât atât, în caz de refuz de viză de la Ambasada Statelor Unite ale Americii sau dacă te răzgândești – îţi primeşti înapoi banii de la înscriere.

Simplu. Pentru că echipa Acord Travel consideră că aventura americană aduce și mai multe bucurii dacă o împarți cu persoana dragă!

LOVE IS… TWO FRIENDS, ONE AMERICAN SUMMER! ♥