15 ani de ACORD TRAVEL au fost sărbătoriți din plin!

Invitați deosebiți, muzică de calitate, dispoziție de milioane – toate ingredientele necesare unui PARTY pe cinste au fost prezente la petrecerea aniversară a companiei ACORD TRAVEL.

Lider în programe de Work & Travel din Republica Moldova, compania ACORD TRAVEL și-a câștigat titlul și de lider în cele mai tari petreceri aniversare!
A devenit deja o tradiție pentru marea familie ACORD TRAVEL să-și surprindă prietenii cu cele mai tari concerte, concursuri și programe!

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate Acord Travel a organizat o mega petrecere în care şi-au dat întâlnire distracţia şi voia bună. Pe scena de la CLUB FARAON au încântat urechile celor prezenți la eveniment, DARA, Vladimir Fotescu & Gonza Cover Band și BENJI, cel mai nou proiect semnat CARLAS DREAMS. Proiectul BENJI a ales anume ziua aniversară a prietenilor de la ACORD TRAVEL pentru a ieși pentru prima dată pe scenă, într-un concert oficial! Mulțumim, băieți!

Vezi aici articolul de pe  Acasa TV >http://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/acord-travel-a-organizat-o-mega-petrecere-cu-ocazia-aniversarii—1263371.html<

Cel mai mult s-au bucurat de sărbătoare studenţii care au muncit o vară întreagă în SUA şi au trăit pe pielea lor visul american.

Printre sute de fotografii, selfie-uri și pahare ciocnite, cei prezenți la eveniment cu greu și-au stăpânit emoții până la marea tombolă organizată de ACORD TRAVEL, cu un premiu de zile mari – o mașină PEUGEOUT 301.

Vezi toata galeria foto de pe facebook >https://business.facebook.com/media/set/?set=a.919879804725864.1073741917.133248826722303&type=3<

Galina Timuș este fericita câștigătoare care a plecat acasă la volanul automobilului! Printre altele, bucurați-vă prieteni pentru norocul pe care l-a avut Galina și fiți alături de ACORD TRAVEL, pentru că echipa pregătește noi promoții extraordinare cu premii, cel puțin la fel de Woow!

Vă mulțumim din suflet pentru seara “fenomen” pe care am trăit-o împreună! Voi sunteți sărbătoarea noastră!

Cu drag, Echipa ACORD TRAVEL, DE 15 ANI SUNTEM ALĂTURI DE TINERI!