Hult_BostonHult International Business School este o instituţie de învăţămant de top din domeniul business-ului, ce oferă programe universitare de masterat şi MBA în 5 locaţii din lume  (Boston, Londra, Dubai, Shanghai şi San Francisco). Istoria acestei şcoli de business datează din 1964, ea devenind rapid una dintre cele mai bine cotate instituţii de învăţămant din SUA. Numele ei actual este un omagiu pentru contribuția semnificativă adusă de Bertil Hult, ctitorul de onoare al acestei instituţii. Hult este un mediu academic cu o marcantă amprentă cosmopolită, avînd studenţi care provin din peste 80 de ţări de pe toate continentele. Universitatea Hult oferă 3 specializări: Business, International Relations şi Communications. Hult oferă studenților oportunitatea unică de a vedea lumea, în timp ce işi fac studiile. Pe parcursul programului de studiu, studenții au  posibilitatea de a începe într-o ţară şi de a finisa în altă ţară. În Rotația Globală, puteți alege campusul de acasă și apoi petrece până la trei luni studiind la alte două. Elevii ar putea începe în Boston, apoi  călători la Shanghai prin Londra sau São Paulo, sau San Francisco prin Dubai sau New York. Veți primi o privire din interior, la cea mai rapidă creștere economică din lume și să examinați practicile de afaceri internaționale.  Astăzi, economia mondială apreciază oamenii care pot traversa frontiere,  înțeleg  alte culturi și operează în contexte internaționale. Hult vă oferă o experiență de neegalat, la nivel mondial, activand alături de colegii de la 135 de naționalități, care vorbesc 105 de limbi, şi-au făcut studiile la загруженноеfacultăți americane sau europene. Spre deosebire de alte şcoli de afaceri, de cercetare, cele mai multe dintre facultăţi de la Hult au experiență din lumea reală. Mulți au lucrat pentru companii precum P & G, Sony, și Credit Suisse, în timp ce altele au propriile lor afaceri sau au creat propriile lor brevete. Hult împuternicește studenții să dezvolte abilități din lumea reală prin completarea a 6 săptămâni de stagiere la Project Consulting pentru o companie lider sau non-profit cum ar fi Samsung, IBM s.a.. Hult este la hotarul dintre educație și afaceri în mai multe domenii cheie: economii în dezvoltare, marketing digital, antreprenoriat social și crowd-sourcing. Școala a lansat primul program de marketing dedicat marketingului digital, tehnologia motoarelor de căutare, precum și impactul mass-media în societate. Școala organizează, de asemenea, cel mai mare concurs școlar de afaceri pentru Premiul Hult (cunoscut anterior ca Hult Case Challenge Global) de pe toate continentele. Hult oferă 3 specializări: Business, International Relations şi Communications.

Programe disponibile:

  1. Master in Social Entrepreneurship
  2. Bachelor in International Business Adminstration
  3. Executive MBA
  4. Master in Business Administration (MBA)
  5. Master in Finance
  6. Master in International Business
  7. Master in International Marketing

Why-Hult-our-historyCandidaţii la studii universitare de licenţă în cadrul Hult se pot înscrie în ianuarie sau septembrie. Aceştia vor fi evaluaţi în principal dupa criteriul performanţei şcolare din timpul liceului. Recomandările scrise sau verbale oferite de către profesori sau tutori sunt luate în maximă considerare. În anumite cazuri, au loc şi interviuri personale pentru impresie şi decizia finală. Se oferă un număr limitat de fellowships în valoare de UDS 3000 ce oferă studenţilor  posibilitatea de a lucra aprox. 8 ore pe săptămană împreună cu personalul Hult. De asemenea, există şi posibilitatea de a realiza un  împrumut educaţional prin orice bancă, fie prin Erika loan (Erika Finance, o instituţie financiară din Elveţia) cu care Hult a stabilit un parteneriat, ce acordă împrumuri pentru 5 ani.

Acte necesare pentru admitere: Diploma de Bacalaureat sau Licență, Certificat de cunoaștere a limbii engleze. Începerea studiilor din lunile: Ianuarie, Martie, Iunie, Septembrie.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md