Fondată  în 1865  Aarhus Business College este cea mai veche și una dintre cele mai mari instituții de învățamînt din Danemerca, care oferă studii în domeniu afacerilor. Cu 300 de membri ai personalului care activează full-time, colegiul primește aproximativ 10.000 de studenți și participanți la cursuri  în fiecare an.
aaeaaqaaaaaaaatsaaaajgm5mzdmyzeylte1zgytnde0oc1inzy4lta1n2ixymi4mdllma

Grupul țintă sînt absolvenții liceelor căt  și adulții care vor primi o educație sistematizată  de la începător pînă  la nivelul avansat. În plus, grupul țintă include, de asemenea, întreprinderile și organizațiile din sectorul privat sau  public, care doresc să dezvolte competențele și aptitudinile angajaților lor.Domeniul principal de activitate al Aarhus Business College este de a oferi programe de instruire profesională  precum și  educație în domeniul  afacerilor,. Aceste programe sunt reglementate și sprijinite de către Ministerul danez al Educației și de un număr mare de organisme consultative, inclusiv reprezentanți ai diferitelor organizații ale pieței forței de muncă.

Este important de știut că  Aarhus Business College este  cunoscut ca un centru de dezvoltare orientat spre  educație și consiliere. In eforturile sale  de a crea medii de învățare moderne, Colegiul  sprijină activ dezvoltarea actuală a metodologiei aplicate, care implică învățarea interdisciplinară, integrarea de teorie și practică, precum și  învățarea de la distanță. De asemenea, Aarhus  Business College colaborează cu studenții și comunitatea de afaceri pentru a se asigura că serviciile oferite, corespund cerințelor angajatorilor.

Colegiul oferă  programe de studiu și cursuri în următoarele domenii:

  • General Business Services
  • International Marketing and Export
  • Banking and Finance
  • Public Administration
  • Management Studies & Management Training
  • Information Technology
  • Multimedia & Distance Learning
  • Computer Science
  • Modern Languages
Acte necesare pentru admitere:
Diploma de Bacalaureat.
Certificat de cunoaștere a limbii străine.
Scrisoare de motivare.
Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md