14918812_1136956959684813_2237533098215289710_oPentru fiecare  dintre voi anii de studenţie reprezintă ce-a mai memorabilă perioadă din viaţă, atunci când poţi visa şi poţi crede în acele vise, iar noi te ajutăm să le realizezi.

Pentru că vrem să îți facem anii de studenție de neuitat, în luna studentului, venim cu surprize mari. Ca tu să te simți și mai sigur pe tine, si pentru a face călătoria ta de vis și mai frumoasă, am  inventat o nouă formulă, 2=1. Adică, fiecare participant are ocazia să se înscrie în programul AMERICAN SUMMER Work & Travel și să beneficieze de o ofertă exclusivă!

„2=1

Doar până la sfârșitul lunii noiembrie, studenții care aplică la programul AMERICAN SUMMER împreună cu un prieten, achită suma de doar 1950 MDL, pentru doi!

Noi știm că o călătorie frumoasă se petrece cu o persoană dragă alături. Noi știm că anii de studenție sunt anii cunoașterii, a descoperirilor și a celor mai tari oportunități, ani care nu se uită niciodată și pe care trebuie să îi trăiești la maxim.

Nu rata ocazia de a învăţa mai multe, această călătorie îți va deschide un alt mod de a vedea viața, precum și de a trăi. Nu uita, acum ești student, iar timpul nu se întoarce niciodată. Descoperă o cultură şi o ţară minunată. Încearcă! Nu-ți fie frică!

Grăbește-te să prinzi oferta mult visată în doi!

WORK AND TRAVEL BUTON APLICA ACUM PROGRAM AMERICAN SUMMER (2)