Înscrierea la CEL MAI SIGUR PROGRAM de Work & Travel îţi oferă o mulţime  de posibilităţi şi şansa de a alege ce este mai bun pentru tine. Pe lângă faptul că deja vei avea posibilitatea să obţii  experienţă, să simţi viaţa în stil american, să călătoreşti, iată ce îţi oferă American Summer:

  • Pregătirea dosarului tău pentru forma DS – 2019 şi obţinerea vizei J-1 cu suportul Managerului tău de Program. Forma DS-2019 este foarte importantă. Programul permite participarea la Summer Work & Travel şi stabileşte termene de durată particulare, care însă nu pot depăşi 4 luni.
  • Seminare de instruire privind participarea la program, alegerea ofertei de muncă, trecerea interviului de viză, orientarea înainte de plecare. Acord Travel deţine cea mai mică rată de refuz privind obţinerea vizelor pentru programul Work & Travel în Moldova. Acest lucru se datorează atitudinii Managerilor de Program privind pregătirea participanţilor pentru o vară în America. Imediat după înscrierea TA, noi organizăm seminarii de instruire pentru a te ajuta cu oferta de muncă, trecerea interviului şi primii paşi în America. În cazul în care este necesar să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de  engleză, înainte de a pleca în America, noi îţi oferim oportunitatea de a face cursuri de engleză. Cursurile te vor ajuta foarte mut deoarece sunt adaptate special pentru acest program. Plus la aceasta vei primi un curs gratuit de engleză care te va instrui pentru obţinerea vizei: instruire, limba engleză, călătorii, job, prieteni din toată lumea, stabilitate financiară.
  • Oferta de muncă care va cuprinde toate detaliile legate de adresă, cazare, salariu, etc. Din momentul când deja ţi-ai ales jobul, Managerul tău de Program are grijă să-ţi explice care va fi salariul tău, în cazul când angajatorul nu îţi oferă cazare, ţi se oferă o listă de site-uri şi alte posibilităţi de a-ţi găsi singur loc de trai chiar înainte de plecare.
  • Asigurarea medicală pe perioada formei DS- 2019. Ajuns în SUA, fiecare trebuie să aibă grijă de sănătatea sa. În cazul când apar unele probleme de sănătate, noi îţi oferim o asigurare medicală care te scuteşte de taxe la spital. Asigurarea medicală se eliberează gratuit şi este valabilă pe perioada formei DS-2019.

    Ce obtii de la American Summer

    Călătoreşte în America

  • Asistenţă 24/24  pe perioada aflării în SUA. Dacă există unele situaţii la care nu ştii să dai răspuns sau nu ştii cum să te comporţi şi ai nevoie de un sfat, de o consultaţie, Managerii de Program ACORD Travel sunt la dispoziţia ta 24/24. Noi îţi oferim toate datele de contact pentru a te ghida la fiecare pas.
  • Suport pentru aplicare la serviciile de Tax Refund şi Air Tickets. După o vară petrecută în America,  vei  reveni şi vei depune dosarul tău pentru Tax Refund. Din momentul în care tu primeşti salariul de la angajator în SUA, impozitele se reţin în avans şi în funcţie de tipul lor, acestea se achită la departamentul fiscal. După încheierea anului fiscal, funcţionarii fiscului evaluează declaraţiile fiscale şi hotărăsc suma legală din impozitele achitate în avans ce poate să fie returnată. Acestea constituie taxele pe care tu le primeşti la întoarcere.

Studenţii care au fost în America s-au convins că programu American Summer este o oportunitate de care trebuie de profitat.

Dacă ai fost în America, nu uita să ne spui despre experienţa bogată  pe care ai trăit-o. Fii primul care COMENTEAZĂ şi DISTRIBUIE acest articol!