Australia salbatica

Australia salbatica

AUSTRALIA SĂLBATICĂ

Australia este una dintre destinaţiile de top pentru turiştii care îşi doresc ca vacanţa lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decît un concediu planificat într-un peisaj convenţional. Din acest punct de vedere Australia Salbatică satisface orice pretenţii din punct de vedere turistic.

Peste 7000 de plaje întinse, oraşe extrem de bine dezvoltate, cultură şi istorie, arhitectură non-convenţională şi o mulţime de moduri de a petrece  timpul liber, atît în zona interioară a continentului, deşertică dar plină de surprize, cît şi în zona ţărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic şi economic.

Ai spirit de aventură, vrei sa descoperi adevărata Australie sau pur si simplu vrei să lucrezi şi să cîştigi bani? Atunci participă la programul de muncă Visitoz în Australia pentru 12 luni! Prin intermediul acestui program vei avea ocazia să vizitezi diverse locuri în Australia, să lucrezi şi să trăieşti alături de australieni şi să descoperi adevărata viaţa australiană.

Programul pe care ți-l punem la dispoziție, garantează muncă bine plătită în zona rurală, pentru 365 de zile – după care eşti liber să cutreeri tot continentul, cu buzunarul plin de bani!

Australia salbatica

Australia salbatica

Domeniile în care se oferă job-uri sunt:

– Agricultură (cai, motociclete, tractoare, bovine, oi);

– Hospitality (pub-uri, roadhouses, staţiuni turistice din zona rurală, sejururi agricole pentru turişti);

– Asistenţă medicală (Infirmiere la fermele din zona rurală);

– Construcţii (clădirile fermelor, silozuri, grajduri).

Vei experimenta adevărata viaţă australiană! Ţi se vor oferi numeroase opţiuni de locuri de muncă care se vor potrivi abilităţilor şi experienţei tale. Experienţa ta în mediul rural Australian va fi complet diferită de ceea ce ai experimentat pînă acum.

 

Probabil că va fi o muncă fizică dificilă, însă vei putea cîştiga şi economisi bani, mult mai mulţi decît ai fi cîştigat acasă. Costurile tale de trai vor fi minime în Australia, deorece cazarea şi masa sunt oferite gratuit de către angajator. Vei primi o experienţă unică şi de neuitat!

Pentru cine este programul?

– Tinerii cu vîrsta cuprinsă între 18-30 ani (inclusiv);

– Studenţi sau absolvenţi ai universităţii sau colegiului cu studiile în Agricultură, Inginerie Agricolă, Turism, Medicină Veterinară, Zootehnie, Agronomie, Construcţii, Culinărie şi Asistenţă medicală. Experienţă de muncă nu este obligatorie, însă prezintă un avantaj în găsirea unui job bine plătit;

Australia salbatica

Australia salbatica

– Dacă nu ai studii în domeniile vizate,  este obligatoriu să ai  experienţă profesională (full-time) de minimum 2 ani în domeniul stagierii;

– Cunoaşterea limbii Engleze la nivel de comunicare. Testarea se face la oficiul Acord Plus;

– Pentru sfera agrară – abilitatea de a manevra cu echipamentul agricol este un plus. Posesorii permisului de tractor vor beneficia de un job foarte bine plătit;
– Participantul trebuie să fie într-o forma bună şi să nu aibă probleme cu sănătatea.

Termenul de procesare

Înscrierea la program pentru Australia Salbatica se face pe tot parcursul anului şi trebuie să aibă loc cel puţin cu 4-5 luni înainte de data plecării planificată.

În prima săptămînă de la sosire în Australia Salbatica, participantul va urma un curs de iniţiere şi instruire referitor la munca care urmează să o facă pe întreaga perioadă a stagierii. Se vor stabili aptitudinile, experienţa şi punctele forte ale participantului. Ulterior, participantul va merge la locul permanent al stagierii.

“Iata cum arata o saptamina de training la ferma de instruire in Goomeri, Queensland”

Programul Interniship în Australia Salbatica tinde să ajute tinerii care doresc să obţină o experienţă unică, să se dezvolte pe plan profesional şi să cunoască tehnologii şi metode moderne. Dacă te interesează acest program, nu ezita să vii la oficiul de pe str. Bănulescu Bodoni 4, et. 2.

Manager de Program – Adriana Slobozian
Str. B.Bodoni 4 Tel: 060102162, 022 855 883
E-mail: adriana.slobozian@acordtravel.md