bulgarian-summer-banner3

Acord Travel îți face vacanța mai frumoasă și mai colorată cu noul program Bulgarian Summer!

Bulgaria este țara tineretului și a distracției, iar acum ai posibilitatea să petreci o vară acolo fără să achiți cazarea, mâncarea sau drum, tot de ce ai nevoie este multă dorință și un pașaport!

Dacă ești la universitate, colegiu sau liceu și nu ai planuri pentru sezonul estival, noi îți propunem o vacanță de 3 luni pe cele mai frumoase litorale! Iar pentru că ai nevoie și de bani de buzunar pe toată această perioadă, te ajutăm și cu un job bun.

Poziții de lucru:

  • Barman
  • Administrator hotel
  • Chelner
  • Housekeeping
  • Ghid turistic ect.

Dacă ești gata să muncești 8 ore pe zi, știi limba română și rusă, engleza prezintă un avantaj, ai vârsta cuprinsă între 18-30 ani, atunci nu ezita să participi la cel mai tare program de schimb cultural!

 Iar ca vara ta să fie și mai reușită și fără bătăi de cap, profiți de cazarea și mâncarea gratuită, oportunitatea de a lucra pe timp de vara în cele mai exotice locații cu contract de muncă și asigurare medicală!

Programul flexibil te va ajuta să beneficiezi de ambele aspecte ale unui program de schimb cultural, astfel încat sa îmbini munca cu zilele petrecute pe plajă. Nu uita să le arăți și prietenilor această ofertă, pentru că vară va fi mai frumoasă alătături de ei!

Cu Acord Travel poți munci și trăi timp de 3 luni în cele mai frumoase locații, ajutând dezvoltarea voastră atât profesională, cât și personală.

Pentru mai multe detalii, lasă datele tale aici, iar noi te contactăm. Sau vino la unul dintre oficiile noastre!

GRĂBEȘTE-TE. Locurile sunt limitate!