cu-sun6Cameron University este situată în Lawton, Oklahoma şi oferă mai mult de 50 de programe academice. Domeniile de studiu includ: ştiinţe umaniste, știință și tehnologie,  precum și studii postuniversitare și profesionale. Cameron University este singura universitate din Oklahoma, care oferă programe de licență și de masterat.

Misiunea

Universitatea Cameron oferă studenţilor un acces divers și dinamic la oportunitățile educaționale de calitate; crează un mediu centrat pe student care combină predarea orelor în clasă cu studierea din experienţa practică.

Valori

Prețuimprocesul de învățare ca prioritatea noastră de topexcelenţa în predare, burse, servicii:

Investiția în oameni:   dezvoltarea  studenților, profesorilor și personalului nostru într-un mediu cognitiv  bazat pe integritate, respect, și comportament etic, care încurajează și oferă oportunități de perfecționare profesională.

Punem accentul pe:

Stimularea dezvoltării economice

Formarea de parteneriate și relații de colaborare

Asigurarea dezvoltării culturale și sociale

Munca în echipă

Facilitarea comunicării deschise și eficiente

 Facilităţi

Majoritatea cursurilor sunt oferite de luni pînă vineri și lecţii serale. Cameron University dispune de televiziune, Internet, şi o reţea pentru a oferi cursuri în jurul lumii. În prezent aici studiază mai mult de 300 de studenti din 48 de țări.

Studii

Universitatea Cameron oferă comunicare personală studenților săi. Majoritatea grupelor au un maxim de 40 de studenţi. Acest lucru permite interacțiunea dintre profesor și studenţi.

Cameron University este una dintre puținele universități din stat care oferă studii de licență și de masterat în acelaşi campus universitar. Un student poate aplica la mai mult de 40 de programe de licență, 11 programe de Master, sau 6 programe postuniversitare.

În ultimii ani, universitatea sa extins dincolo de teritoriul campusului   pentru a oferi studii prin difuzare on-line. Acest lucru permite studenţilor  dintr-o diferite  locații din întreg statul Oklahoma de a studia direct de acasă.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md