17035405_1070422456396576_1779632787_nDacă “–“ cu “–“ fac “+”, atunci “ACORD TRAVEL” cu “CARLA’S DREAMS” fac un concert de milioane de plusuri!

Pentru că nu există nimic mai frumos decât primăvara, ne-am gândit să vă încălzim sufletele cu noi surprize. Începem un nou șir de party-uri, iar EROUL acestui concert este mult așteptata trupă Carla’s Dreams.

Noi îți oferim șansa de a te întâlni cu cei mai în vogă artiști, de a afla ce este distracția la maxim și buna dispoziție!

Carla’s Dreams bucură fani din întreaga lume cu muzica, versuri intense, show-uri explozive și sound-ul divers. Nu rata șansa să asculți single-urile trupei transformate în hituri care au ocupat prima poziție în cele renumite top-uri: „Te rog”, „Sub pielea mea #eroina”, „Acele”, „Imperfect”, „Antiexemplu”.

Oricât am fi de imperfecți, vrem să ne întâlnim cu fiecare dintre voi, cei care citesc acum acest mesaj. Doar împreună cu voi, prietenii noștri, vom reuși să construim o seară mai mult decât perfectă!!!

Vă așteptăm pe data de 18 martie, REPUBLIC Discotheque&Karaoke, ca să sărbătorim împreună bucuria muzicii adevărate. Pregătiți-vă coardele vocale pentru cel mai tare concert al anului!

Prețul de comercializare a biletelor va fi 300 MDL!

PROMO!

GRĂBEȘTE-TE! Primele 300 Bilete vor fi vândute cu 200 MDL!

Următoarele 300 Bilete vor fi vândute cu 250 MDL!

Biletele sunt limitate, cumpără azi! Vino la oricare din oficiile noastre  >http://acordtravel.md/contacte<