Zborul în America. Primul test de responsabilitate. 

Primul pas către marea călătorie este zborul în America. O etapă importantă de care trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere.

Vino la aeroport cu 2-3 ore înainte de zbor. Odată ajuns, înregistrează-te la “gate-ul” indicat în bilet. Următoarea etapă constă în prezentarea paşaportului şi a biletului de avion. Biletul este la fel de important ca şi paşaportul, de aceea trebuie să ai grijă de el.

Înainte de plecare, este absolut necesar să te informezi  despre toate detaliile despre zborul în America.

beautiful-american-airlines-high-resolution-wallpaper-for-desktop-background-download-free-desktop-wallpaper-stock-photos-desktop-images-for-apple-1920x1080

În salonul avionului poţi lua cu tine o valiza de până la 8 kg si un rucsac mic sau gentuta de dama. Bagajul pe care îl dai nu trebuie să aibă mai mult de 23 de kg. În geanta de mână nu se permite să ai băuturi, cosmetice, pastă de dinţi, şampon, medicamente, alcool. Toate aceste accesorii sunt repartizate în bagajul mare, situat în camera de bagaje.

Când are loc zborul în America caută în bilet numărul şi ora zborului următor (cursa). După ce ai aterizat, urmăreşte ecranele din aeroport – acolo vor fi indicate toate zborurile şi “gate-urile” de la care are loc îmbarcarea pentru ele. Tu trebuie să urmăreşti indicatoarele din aeroport pentru a ajunge la “gate-ul” tău. Este IMPORTANT să ajungi la “gate” cu 45 min înainte de decolare.

Dacă te-ai pierdut sau nu înţelegi ceva, apelează la personalul aeroportului. Păstrează lângă tine toate documentele. Ai grijă să nu le uiţi în buzunarele scaunelor din avion sau în altă parte. În timpul zborului dintre Europa şi SUA, completează forma I-94 care îţi va fi oferită. Instrucţiunile de completare îți vor fi oferite de personalul din avion. Această formă este foarte importantă. Vei avea nevoie de ea când vei aplica pentru Social Security Number. La întoarcerea ta în Moldova o vei lăsa în ultimul aeroport de decolare din SUA. Toate acestea le vei înţelege odată cu zborul în America.

Când vei ajunge în SUA, vei trece o procedură standard pentru cei care nu sunt cetăţeni SUA. Va fi necesar să prezinţi paşaportul cu viza, forma DS-2019  şi forma I-94. Tot aici ţi se va face o poză şi vei fi întrebat:  “Care este scopul tău în SUA?”. Nu-ţi fie frică, este o întrebare obişnuită legată de zborul în America.

Zborul în America reprezintă prima etapă care îţi va demonstra că trebuie să ai o atitudine serioasă şi să fii pregătit pentru toate. Nimic nu este complicat pentru că eşti bine informat şi ai actele în ordine.

Compania ACORD Travel face acest lucru posibil. Odată ce te-ai înscris la noi, îţi oferim toată informaţia de care ai nevoie, te ghidăm de la plecare până la întoarcere şi îţi pregătim tot setul de acte pentru a ajunge calm şi liniştit pe teritoriul Americii.

Nu-ţi fie frică, zborul în America este de-a dreptul fenomenal!

RECOMANDĂ articolul şi prietenilor tăi!