În noul an se numără job-urile!

Cel mai mare târg de job-uri revine în aceast an  cu noi oferte de vis, angajatori de TOP și mai multe oportunități excelente pentru tinerii care sunt determinați să plece în America cu cel mai sigur program de Work and Travel din Moldova.428990_316874255026425_288496805_n

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte și de a-ţi petrece vara în America, vino pe 14 – 20 februarie, la târgurile de Job-uri organizate de compania Acord Travel, unde veți avea posibilitatea să cunoașteți angajatorii înainte de a ajunge în SUA.

Târgurile de job-uri organizate de noi, sunt cea mai bună oportunitate de a interacționa direct cu angajatorul și de a avea acces la sute de oferte în aceeași zi.

În cadrul târgurilor se vor ACORDa mai multe poziţii. Printre acestea se numără poziţia de Food Prep: responsabil pentru depozitarea, porționarea și păstrarea alimentelor în bucătarie.
424193_316874595026391_1427910148_nAcest job dezvoltă capacitatea de a gestiona eficient timpul, de a comunica cu angajații americani în limba engleză, astfel obținând îmbunătățirea nivelului acesteia.

Barback: este job-ul care necesită responsabilitate pentru efectuarea cocktail-urilor şi prepararea mâncărurilor pregătite de către bucătar, asistarea barmanului, fiind totodată responsabil și pentru menţinerea ordinii pe teritoriul barului. Lucrând în această poziție angajatul are posibilitatea să  comunice cu angajații americani în limba engleză, să învețe cum funcționează un restaurant pe diferite nivele și care este structura organizatorică a unei echipe.

Room Attendant: responsabil sa creeze confortul oaspeților prin garantarea faptului ca zonele publice și camerele sunt curate și corect prezentate. Lucrând în hotel vei avea posibilitatea de a interacționa cu personalul, cu toate departamentele, cunoscând minuțios procesul de menținere a numelui acestuia, vei face parte dintr-o echipă energică, vei învăța standartele pe care le urmează industria hotelieră pentru a fi renumit.
Philadelphia_Entrance

Toate acestea, dar și multe alte oferte de lucru, va așteaptă la târgul nostru. Vrem să vă demonstrăm încă o dată că pe parcursul anilor am învățat să fim primii și cei mai buni. Mii de studenţi care s-au înscris în compania noastră au obţinut un JOB BUN datorită interviului cu angajatorii, fii și tu parte din acești norocoși!

Încă nu este târziu să intri în oficiu, să te înscrii la Porgram şi să-ţi alegeţi unul din cele 9000 mii oferte de muncă, de la cei mai mari angajatori americani!!