Modul de înscriere la programul American Summer este accesibil şi nu include eforturi mari. Studenţii se pot înscrie doar în oficiile ACORD TRAVEL. Vino să te înscrii și tu pentru ca este Eficient, Rapid şi Benefic!

Te aşteptăm în oficii să afli cât costă înscrierea la American Summer Work and Travel.

Cit costa inscrierea la American Summer

Participanţi American Summer

De ce EFICIENT? Cât costă înscrierea la American Summer este un lucru important, pe care fiecare client trebuie să-l cunoască pe deplin şi corect.  ACORD TRAVEL este  Lider în Programe de Work & Travel în Moldova şi se diferenţiază de concicurenţi prin calitatatea înaltă a serviciilor şi transparenţa lor. Detalii despre cât costă înscrierea la American Summer puteţi obţine în oficiile ACORD Travel. Eficienţa companiei este demonstrată prin numărul mare de tineri care se înscriu şi pleacă în America. La înscriere nu există costuri ascunse, respectiv se lucrează onest şi deschis cu clienţii. Cu o echipă de profesionişti, chiar cu o engleză practic slabă, ajungi să progresezi şi să obţii J-1 VISA.

Cit costa inscrierea la American Summer

Participă la American Summer

De ce RAPID? Suma iniţială care cuprinde prima achitare din totalul cât costă înscrierea la American Summer este de  doar 1650 lei. Achitarea poate avea loc în două tranşe: în prima tranşă se achită orice sumă mai mare de 100 lei, apoi diferenţa în decurs de 5 zile lucrătoare. ACORDUL DE SUPLINIRE A CONTULUI CU 1650 MDL este semnat în două exemplare . Un exemplar este înmânat studentului cu bonul de achitare capsat. Managerul păstrează al doilea exemplar şi împreună cu xerocopia Buletinului de Identitate îl anexează la Dosar. Fiecare student înscris are un dosar la managerul său de program în care este notat despre toate achitările şi cât costă înscrierea la American Summer. E simplu. Nu trebuie să te complici prin termeni lungi de aşteptare. Odată semnat contractul, deja poţi să te gândeşti ce job doreşti,  care regiune să o explorezi şi să-ţi perfecţionezi engleza.

Cit costa inscrierea la American Summer

Câştigă financiar în America

De ce BENEFIC? Odată ce ai semnat contractul, ţi se deschid noi oportunităţi. Pentru început ai posibilitatea să studiezi engleza la orice nivel. Deja poţi cere sfaturi de la prieteni care deja au avut o vară minunată în SUA referitor la job, regiunea în care vrei să pleci, să-ţi faci o hartă cu locurile pe care vrei să le vizitezi. Programul de dezvoltare culturală îţi va oferi posibilitatea să cunoşti oameni noi, tineri de vârsta ta care au aplicat şi ei în ţara lor pentru a ajunge în SUA.

Tu încă nu ai aflat cât costă înscrierea la American Summer? Atunci te aşteptăm de luni până sâmbătă la unul din cele 5 oficii ACORD Travel, află cât costă înscrierea la American Summer şi hotărăşte-te pentru o experienţă unică – să petreci o vară formidabilă în America.

Fii primul care recomandă acest articol, dă-ne un Like sau Comentează!

Informează-ţi prietenii despre cât costă înscrierea la American Summer şi haidem împreună în America!