Atunci când studiezi, când muncești dar și când te distrezi, Acord Travel este alături de tine. Știm că anul trecut ai rămas încântat de explozia de culori și ritmurile fantastice care au invadat centrul orașului.

Știm că te-ai lăsat dus de valul distracției și ai dansat până la epuizare pe cele mai tari piese mixate de DJ cu renume. Pentru că ne place să-ți facem viața mai colorată și mai frumoasă, am decis să fim și în acest an pe aceeași lungime de undă cu tine.

Vineri 18 septembrie Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi din nou cuprinsă de un adevărat tsunami de distracţie, voie bună, muzică şi dans. ACORD TRAVEL nu va lipsi nici de această dată de la eveniment, și va fi în centrul marii bătălii colorate! Nici nu poate fi altfel, atâta timp cât ne dorim să mergem într-un pas cu tine.

Dacă îți dorești să simți pe propria piele marea bătălie colorată, nu-ți fă planuri pentru vinerea de pe 18 septembrie. Sute de tineri cu feţe entuziasmate, în grupuri restrânse vor fi acolo asemenea unui muşuroi de furnici, care a găsit ceva preţios şi face tot posibilul pentru a ajunge la locul destinaţiei.

Unul dintre cei mai bine cotați artiști, un producător de muzică electronică care se diferențiază prin material original și prin colaborarea cu artiști precum Calvin Harris, Kaskade, David Guetta, LMFAO, Nervo și alții, va fi acolo pentru tine. Fiind întotdeauna pe fronturile muzicii dance la nivel mondial, R3HAB reprezintă acum pentru toată lumea un brand adevărat pentru stilurile de muzică #dutch #house, #progressive și #electro.

 Organizatorii au început deja să vândă pacheţele cu pudră celor care își doresc o seară perfectă. Sute de  tineri se vor aventura   în marea bătălie de culori, dirijaţi de basurile muzicale.
  Echipa ACORD TRAVEL, vopsită şi ea în nuanţe vii, va face ceea ce cunoaşte cel mai bine, se va distra la  maxim. Ne așteaptă   un party de zile mari, şi nu avem dreptul să nu profităm de acest lucru.
  Am vrea să te  identifici și tu cu miile de tineri veseli şi plini de viaţă, care vor face ca asfaltul de sub picioare să  tremure, iar cerul să devină vopsit în nuanţe colorate. 

 O dată cu sosirea nopţii, luminile muzicale vor înteți la maxim spiritele excitate ale miilor de oameni care la  acel moment deja nu vor mai ști o altă latură, decât cea a distracţiei şi a extazului.
 Fiecare minut îţi va aduce noi emoţii, trăite cu plăcere care te vor ține în suspans. Un imens ocean înflăcărat  va face ca atmosfera să fiarbă, să scoată aburi şi să transforme mulţimea într-o materie de distracţie. Va fi imposibil să uiți experiența trăită.