Cel mai tare concert al primăverii a trecut, iar cei care au fost prezenți vor rămâne cu amintiri de neuitat. O seară care nu o poți descrie în cuvinte, o seară PERFECTĂ!

Oameni frumoși, atmosferă caldă, valuri de aplauze și emoții sincere – fiecare a vibrat pe ritmurile Carla’s Dreams! 17388951_1280401625340345_8395242223547651355_oBăieții au intrat sub pielea noastră cu cele mai îndrăgite piese din colecția lor. Au demonstrat încă o dată că își merită titlul de cei mai buni! O seară care a depăsit orice așteptare, cântece fredonate la unison, strigăte și aplauze.

Suntem mândri să fim organizatorii celor mai tari concerte din Chisinău, și acest lucru nu este datorită nouă, dar celor care fac aceste evenimente speciale, iar acești oameni sunteți voi. De fiecare dată ne dați noi motive pentru a fi cei mai buni, pentru a atinge noi scopuri!

Iar dacă ai participat la concert, o să ai parte și de cadouri, fiecare dintre voi a primit un card-bilet, care cu siguranță rămâne o amintire încărcată cu emoții pozitive, dar totodată acestea îți aduc și mega reduceri:

  • reducere de 50% pentru înscrierea la programul American Summer
  • reducere de 650 de lei la rezervarea vacanțelor marca “WOOW la munte”
  • reducere de 550 de lei la cursurile de engleză din cadrul școlii ACORD PLUS

Oferta este valabilă doar până pe data de 1 mai 2017! Grăbește-te, vino la oricare dintre oficiile nostre pentru a beneficia de aceste promoții!

Întreaga echipă ACORD TRAVEL și băieții de la Carla’s Dreams vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți la mega concertul de sâmbătă! Ca de fiecare dată am avut parte de cel mai tare public și cei mai valoroși artiști pe scenă!

Ne bucurăm să vă avem alături, și suntem gata să promitem că ceea ce urmează nu o să vă dezămăgească. Băieții de la Carla’s Dreams așteaptă cu nerăbdare următoare întâlnire cu voi! Așa că fiți cu ochii pe noi, vă pregătim multe alte suprize!

Mai jos găsiți imagini foto-video, realizate de bunii noștri prieteni de la omino.md! 

Album fotografii