college_of_dunaujvaros_6

Colegiul  Dunaújváros / Dunaújvárosi Főiskola (DF) are un rol important în învățământul superior din regiune. Cifrele arată o creştere dinamică a interesului față de  școlarizare, ce se observă aici în ultimii ani. În prezent, la acest Colegiu își fac studiile  aproape 3500 de studenți din diferite colțuri ale lumii. Numărul mare de studenți, care şi-au făcut studiile aici în ultimul deceniu, confirmă acest lucru. Pe lângă studiile oferite în în diferite domenii, bazate pe cunoștințe tehnice de bază, aici poți obține și aptitudini practice, extrem de necesare și solicitate de către elevii cît și de către angajatori pe piața forței de muncă.

Fiind un centru important de învățământ superior din regiune, la Colegiul Dunaujvaros,  elevii au posibilitatea să-și facă studiile de Master și de Licență, precum și la una din cele 45 de specialități secundare și 11 de bază, pot să aleagă între un curs de full-time sau part-time de studiu. Aproape toate specializările califică studenții pentru continuarea studiilor după absolvire și, de asemenea, pentru a obține un al doilea certificat.

În conformitate cu cerințele impuse de către angajatori experților profesioniști, cursul de 2 ani de formare (11 specialități), oferă oportunitatea de a obține cunoștințe profesionale temeinice în diferite domenii tehnice. Pe lîngă cursurile predate în limba maghiară, sunt și cursuri în limba engleză, care au devenit pe deplin disponibile din anul 2006/2007. La Colegiul Dunaujvaros poţi aplica la următoarele specialităţi:

Studii de licență:

Acte necesare:
– Diploma de bacalaureat sau de licenţă;
– Test TOEFL 60, IELT 5.5;
– Copia paşaportului;
– Eseu motivaţional;
– CV.
Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md