18175833_1126209790817842_875950107_o

E vară şi ne pregătim să plecăm împreună la munte, iar noi nu doar organizăm vacanțe de neuitat, dar și te ajutăm ca în această călătorie să nu îți lipsească nimic! În acest articol vă prezentăm câteva sfaturi pentru începători, cei ce-și doresc să meargă la munte și ce anume trebuie să conțină echipamentul pentru vacanța ta WooW la munte!

Ce nu ar trebui să lipsească în bagajele tale:

HAINE CÂT MAI COMODE

Împachetează-ți hainele cele mai bune de zi cu zi și o ținută elegantă de seară, lasă-ți acasă acele piese extravagante de club, pentru că de cele mai multe ori nu folosesc la nimic. Nu uita că hainele pentru munte trebuie să fie cât mai confortabile, dintr-un material subțire și respirabil. De asemenea, este foarte important să ai o șapcă sau o bandană care să-ți protejeze capul de razele puternice ale soarelui.

ÎNCĂLȚĂMINTE POTRIVITĂ

Desigur, vremea și anotimpul pot să decidă încălțările: sandale sport sau pantofi sport normali, de dorit foarte ușori și comozi. Dacă mergi la munte, pe traseu, mai multe zile, e o idee bună să ai încălțări de schimb.

LUCRU ABSOLUT INDISPENSABILE

Verifică și iar verifică să ai la tine banii sau cardul bancar, pașaportul sau după caz, actul de identitate valabil.

TRUSA DE PRIM AJUTOR

Ai nevoie de o mică trusă cu pastilele, unguentele și medicamentele, pe care s-ar putea să le folosești!

APĂ POTABILĂ

Vara este recomandat să consumăm măcar doi litri de apă pe zi, așa că vedeți să fiți asigurați cu reserve de apă potabilă. De obicei, la munte, poți găsi izvoare, dar mai bine e să iei cu tine o sticlă cu apă de la hotel!

ÎNCĂRCĂTOARE

Îți recomandăm să pui în bagaje încărcătoarele pentru dispozitivele tale (laptop, telefon, aparat foto etc.) Mai mult decât atât, îți sugerăm să procuri o baterie externă power bank pentru ca să nu te trezești cu bacteria telefonului descărcată în timp ce faci drumeții montane.

OCHELARII DE SOARE ȘI CREMĂ DE PROTECȚIE

Chiar dacă e munte, nu trebuie să uităm că soarele îți poate provoca arsuri nu doar pe malul mării, astfel ai grijă să ai cu tine o cremă de protecție solară și ochelarii de soare.

CARNETUL DE STUDENT

Ca și la noi în țară, în România studenții beneficiază de anumite reduceri, atât la biletele de intrare în obiectivele turisice, cât și la parcurile de distracție. Iar banii pe care îi economisești poți să îi cheltui pe suvenire sau mâncare. Nu uita carnetul de student acasă!

Acum bagajele sunt gata! Te așteptăm să participi în cadrul proiectului Woow la munte – unica școală de Business și Leadership din Republica Moldova. Mai multe detalii găsești aici!