Factori de succes pentru participanţii American Summer care au avut o experienţă inedită în SUA!

1. Înscrierea cât mai rapidă la program oferă o mulţime de beneficii participantului, bazată pe câţiva câţiva factori de succes:

  • va avea primul acces la cele mai bune oferte de muncă;
  • va recomanda mai multor prieteni programul nostru, iar pentru aceasta va beneficia de mai multe reduceri;
  • va cunoaşte mai bine toate etapele programului;
  • va susţine mai bine examenele din sesiunea de iarnă şi îşi va perfecţiona cunoştinţele de limbă engleză;
  • va merge printre primii la ambasadă, respectiv va fi mai relaxat pentru a susţine examenele de vară;
  • va achiziţiona din timp biletul de avion, beneficiind de un preţ mai redus;
  • va merge printre primii în State şi va avea sanse mai mari pentru a-şi găsi un second job și cazare mai bună. 

2. Atitudine Pozitivă. O lecţie importantă dată de americani studenţilor, este că atunci când fac angajări ei se conduc după principiul “We hire nice people, we don’t tell people to be nice”. Anume atitudinea pozitivă ajută la o acomodare mai rapidă a studenţilor iar problemele se transformă în oportunităţi. Iar fiind în state vei fi observat ca fiind pozitiv , lumea se va apropia de tine şi te va întreba : “Moldova??? Where the hell is Moldova?” Americanii sunt binevoitori şi dispuşi să te ajute în cazul în care apelezi cu vreo întrebare. Pozitivismul face parte din lista de factori de succes, iar zâmbetul americanilor de cele mai mute ori se transmite tinerilor. Aceasta ajută la trecerea timpului rapid, energic şi cu bună dispoziţie.

3. Pregătirea privind Programul. Participând activ la toate seminarele oferite de Managerii ACORD Travel vei acumula cunoştinte privind programul. Începând de la cum să completezi corect un formular, cum să treci cu succes un interviu de angajare şi până la a şti cel mai mic detaliu ce ţine de zborul şi modelul avionului care te va duce în SUA.  Da, şi aceştia sunt factori de succes, iar studenţii implicaţi activ în studierea progrumului ulterior dau dovadă de dibăcie în evitarea şi ieşirea din belele. O pregătire bună ajută la depăşirea unor incovenienţe, care pot apărea pe parcursul timpului.

4. Cunoașterea Limbii Engleze este crucială pentru că ea constituie principala din lista de factori de succes al unui participant:

  • a alege un job bine plătit. Job-uri bune necesită un nivel de engleză pe masură;
  • a trece cu succes interviul de Viza;
  • a se descurca bine în State. 

Nivelul de Engleza va fi testat dupa înscriere. Ulterior el va putea urma cursuri foarte utile şi de valoare alături de alţi studenţi care la fel vor merge în State. Cursurile sunt foarte bine organizate şi axate în mod special pe necesităţile lingvistice ale tinerilor din momentul când ajung în SUA.

5. Implicarea Activă în activităţile sociale ale ACORD TRAVEL. Vom organiza o mulţime de evenimente sociale interesante pentru studenţi: Balul Bobocilor, concursurile de Miss, Jocuri Sociale gen “Mafia”. Aici vei avea posibilitatea să te faci remarcat și vei cunoaște oameni interesanţi cu care vei face schimb de experiență. Participă la concursuri și vei avea ocazii să primești certificate de reducere de la 100$ până la 300$.

6.Lucru în echipa ACORD TRAVEL, ca:

Manager Program American Summer;

Promoter și Reprezentant Universitar;

Consultant Program American Summer.

Echipa ACORD Travel este una dinamică, cu tineri dornici de afirmare. Lucrând în echipa noastră studenţii vor deprinde valoaroase abilităţi de comunicare şi convingere şi vor aplica cele mai noi tehnici de vânzări şi marketing. Experienţa acumulată va constitui un punct forte în CV-ul lor. Toate acestea vor contribui la baza unui bun leader care va realiza multe în viaţă! Începând de la dezvoltarea personală şi finalizând cu o experienţă frumoasă, succesul este garantat!

Aceştia sunt câţiva factori de succes dintr-o listă lungă creată de participanţii noştri. Aceştia spun că factori de succes suntem chiar noi, pentru că ni se oferă posibilitatea să mergem în America şi să obţinem o astfel de EXPERIENŢĂ.

Aveţi nevoie de mai mulţi factori de succes pentru a vă hotărî să mergeţi în SUA? Atunci vă invităm în oficiile noastre.