Şcoala pentru studierea limbii engleze,  EC (English Language Centres), fondată în 1991 în Malta, deţine 12 centre în patru ţări de pe trei continente.  Fiecare dintre ele este specializat pe nivele diferite de predare: nivel începător, intermediar, avansat sau profesionist. Cursurile au loc pe tot parcursul anului, cu începerea în fiecare zi de luni. Ele cuprind module variate şi flexibile, adaptate pe nivele şi intensitate de studiu diferite, în funcţie de nivelul de cunoaştere a limbii engleze a studentului. Şcoala este amplasată într-o locaţie excelentă, ce oferă studenţilor posibilitatea de a fi aproape de centrul oraşului şi de a vizita monumentele istorice şi arhitecturale. Totodată, elevii şcolii se pot bucura de un vast program cultural ce constă în excursii prin oraş şi în imprejurimile sale, serate tematice, conversaţii cu profesorii în afara orelor de curs, concursuri, tombole şi multe altele.

Tipurile de cursuri

General English: 20 ore pe săptămână.

Intensive English: 30 ore pe săptămână. Începutul orelor – în fiecare Luni.

One-to-One: 2/8/10/40 ore pe săptămână. Durata cursului este minimum 1 săptămână.

Business English One-to-One: 2/8/10/40 lecţii individuale pe săptămână, vocabular de business. Termenul minim al cursului – 1 săptămână. Orele încep în fiecare luni.

Pregătire pentru examen la Certificat Cambridge: 20 si 30 ore pe săptămână, în grup. Pregătire pentru examenul TOEFL/IELTS: 30 ore pe săptămână, în grup. Durata programului – 4 săptămâni. Orele încep în fiecare luni.

Programul pentru cursul de limba engleză include:

 În prima zi, care tot timpul este o  zi de luni,  studenţii vor avea de trecut testul de evaluare, ce are ca scop evaluarea nivelului  de  cunoaştere a limbii engleze, pentru  încadrarea ulterioară în clase în funcţie de nivelul de cunostinţe posedat; La sosire – informaţii şi orientare; Săptămânal – 20 sau 30 de ore de limba engleză, în clase internaţionale, de maximum 12 studenţi.

Menţiuni:

Manualele şi materialul didactic  pot fi împrumutate sau achiziţionate. La alegerea studenţilor, sunt propuse diferite forme de cazare precum: familie gazdă, cămin studenţesc, apartament sau hotel. Perioada minimă de cazare este de 1-2 săptămîni.

ACORD TRAVEL

Brighton

Brighton este un oraş, situat pe malul mării, faimos ca staţiune de vacanţă, cu mulţi vizitatori din întreaga lume. Oraşul uimeşte prin alei înguste împînzite de cafenele, restaurante, magazine, teatre, cinematografe, muzee, plaje, dar şi prin împrejurimile sale, ideale pentru plimbări, călărie sau ciclism.

Cursurile de limbă engleză au loc într-un campus, dat in folosire în 2007, campus care cuprinde camere cu baie proprie, internet cafe, camere cu dotare wifi şi cantina.

Programul pentru cursul de limba engleză include:

  • Test de evaluare iniţială, pentru plasare în grupe;
  • La sosire, informaţii despre organizarea şcolii, orientare şi un carnet de student;
  • Consiliere în aplicare la o universitate din UK.
  • Opţional, 20 sau 28  de lecţii de limba engleză, în funcţie de intensitatea programului, în clase internaţionale de maximum 12 studenţi;
  • Manuale şi material didactic foarte bine selectate; acces la bibliotecă;
  • Internet centru, centru multimedia, interactive wheteboards;
  • Cazare în cameră dublă cu o familie gazdă.
newyork_2705424b acord travel

New York

New York este considerat cel mai atractiv oraş din SUA. De la Empire State Building, la Times Square,  Statuia Libertăţii sau Central Park – oraşul are nenumărate atracţii. Şcoala este situată pe 7th Avenue, chiar în inima Manhattan-ului şi deţine clase de studiu echipate modern, internet wirless, un centru multimedia.

Programul pentru cursul de limba engleză include: Test de evaluare iniţială, pentru orice nivel;  Săptămînal – 20 sau 28 de lecţii de limba engleză, în funcţie de intensitatea programului, în clase internaţionale de maximum 12 studenţi (1 lecţie durează 45 min);  Manualele şi materialul didactic este disponibil pe dur ata cursului, precum şi accesul wireless în  centrul multimedia; La sosire – informaţii şi orientare, card de identitate;  Cazare în cameră single, cu o familie gazdă în afara Manhattan-ului;  Mic dejun şi cină la familie sau self catering, la restaurant.

Boston_1

Boston

Boston este destinaţia perfectă pentru studii, fiind primul centru academic din lume cu cele 50 Universităţi ale sale, inclusiv Harvard. Oraşul este un centru istoric unitar, curat şi uşor de parcurs pe jos. Cursurile internaţionale de limba engleză se desfăşoară în cadrul Colegiului Merrimack, al cărui campus este situat la 40 de minute cu trenul din Boston şi oferă cursanţilor acces la toate facilităţile sale: bibliotecă, internet wireless, centre studenţeşti moderne cu cantină, sală de joc, cafenele, sală de fitness, patinoar, săli de teatru, de concerte şi galerii de artă.

Programul pentru cursul de limba engleză include: Test de evaluare iniţială, pentru orice nivel; Săptămînal – 20 sau 28  de lecţii de limba engleză, în funcţie de intensitatea programului,  în clase internaţionale de maximum 12 studenţi (1 lecţie durează 45 de min); Manuale şi material didactic foarte bine selectate şi acces wireless la Internet, centru multimedia; La sosire – informaţii şi orientare; card de identitate; Cazare: – la familie în cameră dublă, cu mic dejun si cină inclus; – la familii în cameră  single, cu mic dejun si cină; – la resedinţă, self catering, în cameră dublă, baie comună; Excursii, sporturi si activităţi sociale la tarife preferenţiale. Date de începere: În orice zi de luni, pe tot parcursul anului; Durata cursului: minim 2 săptămîni;

Marsamxett Harbour.Mică ca teritoriu şi uşor de explorat, Malta este o ţară fermecatoare cu oameni prietenoşi- locul perfect pentru a studia engleza. Relaxaţi-vă pe plajă sau vizitaţi cele mai interesante locuri de pe insulă. Malta nu dă greş niciodată pentru a pune un zambet pe faţa ta. Mereu însorită şi înfloritoare, Malta este  scufundată în istorie şi are o frumuseţe deosebită, de la templele neolitice, pînă la marea limpede de cristal. Malta a fost deschisă pentru studenţi începînd cu anul 1991. Şcoala de engleză este luminoasă, modernă şi aglomerată  pe tot parcursul anului. Profesorii şi personalul prietenos se află în centrul tuturor acţiunilor, salutând elevii veniţi la scoală cu legendara ospitalitate malteză . Şcoala este situată in inima St. Julien cu 58 de clase, inclusiv, clasa Business English la etajul nouă. La cîţiva paşi de şcoală sunt amplasate diferite restaurante, baruri, plajă, cinematografe si mall-uri. În timpul liber puteţi să  vă relaxaţi în grădinile de pe acoperişul şcolii,  pe şezlonguri sau să contactaţi familia şi prietenii  din Internet Cafe-ul de la primul etaj. După ore aveţi posibilitatea să beneficiaţi de intrare liberă la 5-star Beach Club. Dacă doriţi să gustaţi din viaţa de noapte a Maltei, renumita stradă Paceville este pentru ca să vă satisfacă această dorinţă.  Acolo vă puteţi scufunda în atmosfera fascinantă a petrecerilor organizate de multitudinea de baruri, restaurante şi cluburi de noapte. Programul pentru cursul de limbă engleză include:

Test de evaluare iniţială, pentru orice nivel;  Saptamanal 20 sau 28  de lecţii de limba engleză, în funcţie de intensitatea de studiu dorită, în clase internaţionale de max.12 studenţi (1 lecţie durează 50 min); Manuale şi materialul didactic foarte bine ales si acces wireless la Internet, centru multimedia;  La sosire informaţii şi orientare; card de identitate; Cazare la familie în cameră  separată cu mic dejun şi cină.

Africa De sud ACORD TRAVEL

Africa de Sud

Africa de Sud Fiind renumită pentru flora şi fauna neobişnuit de frumoasă, apare intrebarea: poate oare să existe o
destinaţie mai exotică decît Cape Town? Farmecul său constă în diversitatea ei; un oraş multicultural unde combinaţia dintre vechi şi nou, redau o imagine spectaculoasă. Cape Town este binecuvîntată cu veneraţie de frumusetea naturii. Situată în Central Business District,  EC Cape Town se află chiar in  inima oraşului, la doar cîteva străzi distanţă de la faimoasa Long Street, în preajma căreia se află multe baruri, cafenele, magazine şi restaurante.  EC Cape Town este organizată la un nivel foarte înalt, cu 26 de clase moderne, toate oferind posibilitatea de a descoperi imaginea incredibilă a vestitului Table Mountain. Aici vei dispune de tot ce ai nevoie, de la clasa dotată cu computere, librarie, sala de lectură pînă la Wi-Fi gratuit valabil în toată cladirea. În şcoală lucrează un colectiv minunat care creează o atmosfera placută, organizind o gamă largă de activităţi planificate pentru a vă distra după ore la fel de mult ca şi în timpul lecţiilor de engleză.Programul pentru cursul de limba engleză include:  Test de evaluare iniţială, pentru orice nivel;  Saptamanal 20 sau 28  de lecţii de limba engleză,  în funcţie de intensitatea de studiu dorită,  în clase internaţionale de max.12 studenţi (1 lecţie durează 45min);  Manuale şi material didactic foarte bine ales şi acces wireless la Internet, centru multimedia;  La sosire informaţii şi orientare; card de identitate; Cazare la familie în cameră  separată, cu mic dejun şi cină. San Diego, prin clima sa  minunată, modul de viaţă relaxant in aer liber, creează un peisaj extraordinar care oferă studenţilor o ocazie unică de studiere. Peisajele extraordinare, plajele aurii, lanţurile de terenuri  mici pentru  golfuri, imaginea robustă a naturii, toate împreună formează stilul californian de viaţă care trebuie sa -l experimentaţi înainte de toate. EC San Diego este situată într-o zonă foarte frumoasă numită La Jolla. Vecinătatea este binecunoscută prin cumpărăturile up-market şi litoralul incredibil, unde focile pot fi zărite alaturi de surferi şi lîngă plajă. Cele 23 de clase luminoase, salonul de odihnă  pentru studenţi dotat cu calculatoare, terasele în aer liber cu vedere la ocean, toate acestea împreună ajută  pentru a crea o atmosferă relaxată la şcoala EC San Diego. În timpul liber aveţi ocazia de a cunoaşte stilul californian de viaţă din San Diego. Puteţi să faceţi surfing şi lecţii de golf, sau să jucaţi volei pe plajă împreună cu alţi studenţi. Programul pentru cursul de limbă engleză include:  Test de evaluare iniţială, pentru orice nivel;  Săptămînal 20 sau 28  de lecţii de limbă engleză, în funcţie de intensitatea de studiu dorită,  în clase internaţionale de max.12  studenţi (1 lecţie durează 45min); Manuale şi material didactic foarte bine ales şi acces wireless, centru multimedia;  La sosire informaţii şi orientare; card de identitate;  Raport de evaluare şi certificat de absolvire curs;  Cazare la familie în cameră separataă cu mic dejun şi cină.

1680974-poster-1280-san-francisco-invents-the-tech-ACORD TRAVELchamber-of-commerce

San Francisco

Construit ca într-un vis, pe American’s Gold Rush, San Francisco este un oraş frumos, unde poţi savura la maxim libertatea şi distracţia. Deseori excentric, întotdeauna fermecător,  San Francisco are multe de oferit. De la împrejurimi uimitoare, pînă la produse maritime, San Francisco este o destinaţie esenţială pentru elevul de astăzi care doreşte să studieze engleza.

EC San Francisco este situată în inima Downtown. Ea oferă studenţilor un spaţiu contemporan în cadrul caruia aveţi posibilitatea să vă perfecţionaţi engleza. Aici găsiţi 16 camere de clase, şi sala de odihnă, toate inconjurate de razele soarelui, unde studenţii au posibilitatea de a se relaxa împreună cu colegii din toate colţurile lumii. În acelaşi timp, ei pot contacta prietenii de acasă şi familia, utilizînd unul din calculatoarele sau laptop-urile şcolii, conectate gratis la Wi-Fi. Într-o atmosferă primitoare, cursurile de calitate desfăşurate într-un edificiu considerat obiect de artă, este locul perfect de a studia engleza. Programul pentru cursul de limba engleză include: Test de evaluare iniţială, pentru orice nivel;  Saptămânal 20 sau 28  de lecţii de limbă engleză  în funcţie de intensitatea de studiu dorită,  în clase internaţionale de max.12  studenţi (1 lecţie durează 45min);  Manuale şi material  didactic foarte bine ales şi acces wireless, centru multimedia.  Scoala vă  aşteptă!

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md