16-site
Cea mai mare companie de Work and Travel din Moldova  își sărbătorește cea de-a 16-a aniversare.  Pentru că scopul nostru este ca tu să trăiești cu orice preț visul american, doar acum ai posibilitatea să te înscrii la program având în buzunar NUMAI 16 $  !!!

Dacă ești student, ești ambițios și ești gata să trăiești cea mai tare experiență din viața ta, atunci nu trebuie să mai aștepți nici o zi, și să te înscrii cât mai repede la programul AMERICAN SUMMER.

Mai mult, fiecare participant primește o reducere de 400 lei, la cursul de engleză. Surprizele nu se termină aici! Fiecare persoană care se înscrie la program până la sfârșitul acestei săptămâni, primește un bilet la evenimentul de aniversare, GRATUIT.  În aceeași seară îți vom pregăti multe surprize și premii speciale.

Pentru a porni în această călătorie cu dreptul, trebuie să alegi cea mai bună companie, pentru a fi sigur de succesul care te așteapătă, și să ai jobul pe care ți-l dorești acolo.

Cei 16 ani de activitate  îți  oferă avantajul unei bune administrări a programului, peste 3500 de job-uri, lucru direct cu angajatorii americani, pregătire intensă pentru interviul de angajare, beneficiezi de încrederea stabilită prin excelență. Noi demonstrăm că  AMERICAN SUMMER este cel mai sigur program Work and Travel din Moldova.

Aici o să cunoști  oameni minunați, plini de energie care te vor îndruma spre succes. Oameni, sistematizați într-o echipă unită de la care ai ce învăța și cu care poți râde.

Este o experiență prin care trebuie să treci măcar o dată în viață. Învăță ce înseamnă să fii responsabil, independent, și cum să te integrezi într-un stil de viață absolut diferit. Mediul de acolo te va schimba, te va face mai puternic și mult mai sigur pe tine.

Dorințele tale nu au preț, vino la oricare dintre oficiile ACORD TRAVEL, și noi îți demonstrăm că visele tale pot fi transformate în realitate, acum la preț de doar 16 $.

GRĂBEȘTE-TE! Oferta noastră este valabilă  până la data de 31 octombrie.