invata limba engleza

Invata limba engleza cu ACORD Travel

Învață limba engleză cu ACORD Travel şi hai în America!

Pentru a obţine un job, ai nevoie de un CV bun şi de a învăța limba engleză. Cu o experienţă de 12 ani în Programe de muncă şi călătorii pentru studenţi, ACORD Travel a creat cursuri Speciale de Engleză.

Din momentul înscrierii tale la program, noi îţi testăm engleza. Nu contează dacă eşti la nivelul începător, îţi oferim posibilitatea să creştem împreună. American Summer oferă cea mai bună şcoală de engleză. Cursurile sunt orientate ca TU să fii bine pregătit  pentru interviul de viză şi să ai o vară HOT în America. Învață limba engleză şi pregăteşte-te pentru o experienţă formidabilă.

Când vei analiza ofertele de muncă, vei descoperi că o cunoaştere bună  a englezei  te poate ajuta să-ţi găseşti din ofertele de muncă, un job bun. Cursurile care ţi le propunem sunt adaptate special pentru acest program. Ele te vor ajuta foarte mult, pentru că sunt bazate pe comunicare şi situaţiile cu care te confrunţi zilnic. La ore vei putea învăţa cum să obţii jobul dorit de la angajatorul american.

După finalizarea cursurilor vei fi foarte bine pregătit să obţii viza J-1 care îţi va oferi posibilitatea să ajungi în America. Cursurile sunt exact pentru tine. Ele sunt create special pentru studenţii care doresc să-şi perfecţioneze engleza, să-şi aleagă un job bun şi să obţină Viza.

Noi nu ne permitem să trimitem studenţii noştri la ambasadă fără o pregătire bună de a invata limba engleza.  Vei urma cursurile speciale ACORD Travel şi îţi vei asigura un job bun şi o vară de NEUITAT în America.

Învață limba engleză împreună cu noi şi RECOMANDĂ acest articol şi prietenilor tăi!