slide_216958_9929Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional anunţă desfăşurarea ediţiei 2017-2018 al „Programului de schimb – FLEX”. Programul este finanţat în întregime de Guvernul SUA şi oferă elevilor din Republica Moldova posibilitatea de a petrece un an academic în SUA – GRATUIT! Participanţii îşi vor face studiile într-un liceu din SUA şi vor trăi într-o familie americană. Programul se petrece în bază de concurs deschis, finaliştii fiind selectaţi de către o comisie independentă din SUA, alcătuită din experţi în domeniul învăţământului internaţional şi al schimbului academic. La prima etapă a competiţiei sunt invitaţi să participe: – elevii claselor a 9-a, a 10-a şi a 11-a născuţi în perioada 1 ianuarie 1997 – 15 iulie 1999; – care studiază engleză; – care au cetăţenia Republicii Moldova.

* Prin decizia Ministerului de Educaţie al RM, participanţii din clasele absolvente urmează să repete anul de studii la reîntoarcerea în Moldova. Pentru a participa la prima etapă participanţii trebuie să se prezinte la unul din centrele de testare cu: – certificatul de naştere, buletinul de identitate sau paşaportul internaţional (în original); – o fotografie tip document 4×5, recentă; – un creion şi un pix. 

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md