Garciu Irina a cistigat Bursa ACORD TravelPe 8 noiembrie am sărbătorit 13 ani de experienţă ACORD Travel. Alături de participanţii American Summer, studenţi şi echipa ACORD Travel ne-am distrat la un super party cu invitaţi speciali. După cum am promis, la eveniment a avut loc şi extragerea Bursa ACORD Travel. Câştigătoarea s-a dovedit a fi Irina Garciu, studentă la contabilitate, anul II, ASEM.

Irina a decis să se înscrie la Program datorită prietenilor ei, care fuseseră în SUA. ” Am hotărât să simt pe propria piele ce înseamnă experienţa americană şi cum se descurcă tinerii în SUA. Am mers la oficiul de pe bd. Dacia, nr.35 şi m-am înscris la Program la Managerul Vasile Darii.

După ce a avut loc extragerea şi am aflat că eu sunt câştigătoarea, am rămas uimită pentru că nu am participat niciodată la o loterie, credeam că nu am noroc şi nu pot câştiga ceva. Mă bucur foarte mult că sunt câştigătoarea Bursei  ACORD Travel!”

Vara 2014 Irina vrea s-o petreacă în Florida deoarece are mulţi prieteni care au fost acolo şi au avut o vară superbă.

“Cu ajutorul managerului de Program voi alege jobul şi mă voi pregăti de interviul cu angajatorul şi reprezentantul consular. I-aş sfătui pe toţi cei care au posibilitatea să se înscrie la Program, chiar dacă le este frică. Eu am dat dovadă de curaj şi în scurt timp voi vedea America.

Să fiu sinceră, abia aştept să vorbesc doar în engleză cu americanii, să călătoresc şi să am un job. Sunt o norocoasă!”

ACORD Travel pregăteşte şi alte suprize pentru participanţii noştri. Vino în oficiile ACORD Travel, discută cu un manager şi află cum poţi câştiga şi tu!

[nggallery id=62]