ACORDTRAVELISM ( lit.) Universitatea de Economie și Management din Pribaltica a fost fondată în anul 1999 ca prima instituție de învățămînt privată cu studii în management din Lithuania. Instituţia de învăţămînt reprezintă o bază bună pentru toți studenții, care doresc să descopere în ei noi abilități și avantaje în mediul de afaceri actual aflat în continuă schimbare. ISM încurajează cu responsabilitate fiecare individ să facă uz de competențele lui de intelegență și de creativitate și să nu se oprescă niciodata de-a lungul drumului lor de dezvoltare.

UMEP este o universitate europeană, dinamică și modernă ce oferă programe de management și economie, care deservesc nevoile educaționale ale persoanelor fizice, oamenilor de afaceri și a societății în general, avînd drept scop  dezvoltarea profesională și socială a tinerilor prin cultivarea de competențe manageriale și a unei gândirii economice adecvate. Profesorii de la UMEP  văd expertiza și excelența profesională și creativă bazată pe cunoștințe profunde și experiență practică  ca o viziune holistică și ca un catalizator pentru perspective, alternative și soluții. Ei percep antreprenoriatul ca o dorință de a explora și de a pune în aplicare noi oportunități pentru a îmbunătăți calitatea și de a genera o valoare mai mare pentru organizație ca un întreg și pentru fiecare persoană în mod individual . Pentru ei antreprenoriatul este realizarea de creativitate. Responsabilitatea socială – armonie de interese ale organizației , membrilor și a societății sale. . Este o abordare responsabilă și deschisă – legătură între întreprindere, personal și societate. O organizație responsabilă social, comunica transparent, este angajată în procesul de luare a deciziilor și servește progresului societății. Deschideți ușa UMEP  și veți găsi găsi un mediu în care sunt create toate condițiile pentru studiere și dezvoltare. Salile de clasă spaţioase şi dotate modern, sălile de calculatoare care oferă cele mai recente cărți de afaceri, și profesorii recunoscuți, garantează studii de înaltă calitate și posibilitatea de obținere a celor mai bune rezultate. Universitatea de Management și Economie din Pribaltica are filiale în două orașe- Kaunas și Vilnius. Clădirea UMEP din centrul orașului Kaunas este un exemplu de arhitectură modernă. Clădirea reconstruită recent și renovată în stil modern a fost adaptată la  nevoile  studenților. La dispoziția lor sunt șapte săli de clasă luminoase și spațioase, cu o capacitate de 520 de studenți, săli de conferințe, săli de calculatoare, o bibliotecă și o cafenea. Marea comunitate a  studenților UMEP din Kaunas vă va implica activ în viața de student, astfel încât să fie gata pentru a face cunoștințe noi în fiecare zi și de a descoperi noi impresii.

UMEP în Vilnius este situată într-o clădire istorică din Orașul Vechi, o fostă mănăstire bazilitană. Complexul de clădiri, care a fost reparat temeinic și ține de patrimoniul istoric, a devenit din nou centrul de ştiinţă, cum a fost  mai multe secole în urmă. Aici elevii vor găsi 15 săli de clasă noi și modern echipate, 3 săli de calculatoare, o bibliotecă și o sală de lectură. Universitatea de Economie şi Management din Pribaltica oferă studii în limba engleză pentru Licență la următoarele domenii: Economics and Politics, International Business and Communication, Industrial Technology Management. Pentru studii de Masterat în limba engleză puteți opta pentru: International Marketing and Management (Kaunas/Vilnius), Financial Economics (Vilnius), Innovation Management and Technology Transfer (Vilnius), Information Technology Management (Vilnius). 

Acte necesare pentru admitere: Diploma de Bacalaureat sau Licență, Certificat Test TOEFL ( 60 iBT), Acte ce adeveresc însușirea diferitor abilități, dovada capactății de plată (certificat bancar), pașaport internațional. Data limită de depunere a actelor: 1 iulie – pentru studenții fără cetațenie în UE, 25 iulie –  pentru studenții cu cetățenie în UE. 

 Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md