lsbuLondon South Bank University este una dintre cele mai mari și vechi universități din Londra.  LSBU este o universitate publică, cu peste 25000 de studenți  de 120 de nationalitati diferite și un personal de 1700 de angajați.  Fondată în 1892, sub numele de Borough Polytechnic Institute, de-a lungul anilor a fuzionat cu diferite instituții de învățământ, pentru a se forma si a primi acreditare de universitate. Universitatea  ofera studentilor educatie acreditata si recunoscuta la nivel international.  In acelasi timp, Universitatea se mandreste cu faptul ca a primit  de la Agentia de Asigurare a Calitatii (QAA – Quality Assurance Agency) cel mai inalt titlu in ceea ce priveste calitatea educatiei oferite. La data de 1 septembrie 2003, universitatea a trecut prin cel mai recent proces de schimbare de nume, devenind London South Bank University. În același an a fost deschis Kenyworth Centre, cel mai modern centru de predare al universității. În 2009 a fost deschis, în cadrul campusului Southwark, K2, clădire ce găzduiește Faculatatea de Sănătate și Îngrijire Socială și Centre for Efficient and Renewable Energy in Buildings.

Campusul principal se află în cartierul londonez Southwark, la mică distanță de multe atracții turstice iar cel de-al doilea campus este situat în estul Londrei, în Havering
 Universitatea este formată din patru facultăți: Facultatea de Sănătate și Îngrijire Socială, Facultatea de Business, Facultatea de Artă și Științe Umaniste, Facultatea de Inginerie, Știință și Dezvoltare a Mediului, unde se poate de opținut  studii de Licență și Master.

Viziunea universitatii este cea de a crea oportunitati pentru viitor: accentul este pus pe rata de angajare a absolvenților săi. LSBU lucrează în parteneriat cu mai multe instituții din Marea Britanie, Europa, Africa, America și Asia. În prezent, lucrează în strânsă colaborare cu o serie de instituții de învățământ superior din China, inclusiv Institutul de Tehnologie Beijing, Universitatea Hunan, Universitatea de Telecomunicații din Beijing. LSBU este prima universitate sponsorizată de către Office of Chinese Language Council International (Hanban), pentru a stabili Institutul Confucius pentru Medicina Tradițională Chineză în Londra. “Datorita unor planificari financiare forte bine puse la punct, Universitatea asigura un mediu academic de inalta calitate tuturor membrilor. In ultimii 5 ani, investitiile financiare in facilitatile moderne de educatie au depasit 50 milioane de lire.

In acelasi timp, London South Bank University  pune la dispozitie studentilor un Centru de Intreprinderi in cadrul caruia, acestia vor avea posibilitatea sa-si scoata in evidenta ablitiatile teoretice si practice fiind capabili sa interactioneze direct cu diferite industrii si medii de afaceri.

Cerințele pentru admitere:

Diploma de Bacalaureat sau Licență,

Certificat TOEFL iBT 80-90,

Scrisoare de motivare.

Pentru mai multe informatii despre procedura de aplicare,  vă rugam să vă adresați în oficiile ACORD TRAVEL, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md