Întotdeauna,  am cautat cu toţii să îmbinăm utilul cu plăcutul, dar nu de multe ori ne-am găsit în situaţia de a accepta numai una dintre variante…acum putem spune cu siguranţă că se poate să le îndeplinim pe amîndouă cu succes la Tabăra de Vară în Malta.

Din timpuri străvechi, frumuseţea incredibilă a insulei Malta, piatră de culoarea mierii şi porturile naturale au fost raspunzătoare pentru influenţa şi reputaţia cunoscută în întreaga lume. Situată la poarta Africii şi a Orientului, la 90 km sud de Sicilia, Malta se bucură în linişte de mare, soare şi 7.000 de ani de istorie. Dar cadrul natural şi istoria bogată, unice în lume, nu sunt singurele care fac din Malta un nume arhicunoscut în lume…mai este ceva: ŞCOALA DE LIMBA ENGLEZĂ, recunoscută ca fiind printre cea mai bună din Europa, atestată şi certificată international.

Acest program se potriveste perfect copiilor şi tinerilor pînă la 18 ani care doresc să petreacă o vacanţă de neuitat în mijlocul Mediteranei, dar în acelaşi timp vor să-şi îmbunătăţească sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limbă engleză facînd parte dintr-un program dedicat care se va finaliza cu obţinerea unui certificat.
Cursurile de limbă engleză acordate în tabăra de vară se vor desfăşura pe o perioada de 2  săptămîni, la care se mai poate adăuga încă o săptămînă suplimentară, cu un program de 4 lecţii/zi (20 lecţii/săptămînă) a cîte 40 min fiecare, cu 5 minute pauză – programate în timpul dimineţii (08:45 am – 11:45 am). Grupele vor fi formate după nivelul iniţial de cunoaştere a limbii engleze şi vor fi alcătuite din maximum 15 studenţi.

Acest program include:
– manuale şi materiale de curs;
– acces la internet Wi-Fi;
– masă de bun-venit;
– test iniţial pentru stabilirea nivelului de cunoştinţe;
– certificat de absolvire recunoscut internaţional;
Copii (8-13 ani) şi tinerii studenţi (16 – 20 ani) pot experimenta propriu-zis Tabăra de vară în Malta, bucurîndu-se de o vară cu distracţie pe litoral şi de studiu într-un mediu sigur. Zilele sunt pline cu soare, plajă, o mulţime de activităţi interesante, precum şi ore de limbă engleză.

Dăruieşte-ţi un curs de limbă străină, o cultură şi mulţi prieteni! Este mai mult decît un simplu curs de limbă engleză. Vei avea cea mai diferită vacanţă.
Studiul limbei engleze în Malta, în timpul vacanţei, îţi oferă posibilitatea de a trăi bucuria comunicării într-o limbă străină, într-o atmosferă informală şi prietenoasă în centrul special destinat pentru studiul limbilor străine.

AICI NU EXISTĂ TEME PENTRU ACASĂ!

Captivaţi de jocuri şi distracţii, vei folosi toate cunoştinţele pe care le ai şi asimilezi unele noi prin comunicare. Tabăra de limbă engleză este foarte eficace, condiţiile fiind foarte apropiate condiţiilor de învăţare a limbii materne.

Cazare în campus
Acest tip de cazare este potrivit pentru elevii mai dependenţi, dar şi pentru acei care pot socializa cu alţi elevi de vîrsta lor. Campusurile sunt potrivite pentru cursanţii mai mici (8 – 13 ani), unde aceştia sunt supravegheaţi 24 de ore din 24.

Timp liber
Timpul liber reprezintă o parte importantă din curs, deoarece implică exersarea limbii. Scopul este să combinaţi distracţia cu exersarea limbii engleze. Întrucît nu întotdeauna doi adolescenţi pot fi de aceeaşi părere despre ce doresc să facă, există grupuri care au în vedere interesele fiecăruia – de exemplu echipa de fotbal sau grupul de teatru, excursii suplimentare. Personalul responsabil pentru activităţile din timpul liber are grijă de siguranţa ta şi cu mare plăcere vor accepta ideile tale despre jocuri noi, excursii sau alte activităţi.

Test pentru determinarea nivelului de cunoştinţe:
În prima zi a cursului se va face testarea pentru determinarea nivelului de cunoştinţe. Acesta nu este un test la care trebuie să obţii rezultate maxime, ci un test evaluator pentru determinarea nivelului de cunoştinţe şi respectiv repartizarea în grupuri.

Profesorii
Profesorii sunt special pregătiţi pentru a preda elevilor din străinătate. Cursurile se predau numai în limba studiată, cuvintele noi fiind explicate de către profesori într-un mod interactiv.

 

Ziua

Dimineaţa

Amiaza

Seara

Dum

Sosirea

Luni

Sosirea sau Animal Park & Pool Games

Welcome Party

Mar

Testul de cunoastere a limbii & ore de l.engleza

Mdina (Tales of a Silent City)

Sports

Mier

Ore de limba engleza

Sports & Games

Karaoke Night

Joi

Ore de limba engleza

San Anton Gardens & Bistro Potteries

Fun & Games at Camp

Vin

Ore de limba engleza

Embassy Shoping

Splash & Fun

Sîm

Excursie in Gozo

Salsa Party

Dum

Excursie la plaja

Summer Camp Quiz Night

Luni

Ore de limba engleza

Cinema afternoon & Baystreet Shopping

Mar

Ore de limba engleza

Bowling

DVD Night

Mier

Ore de limba engleza

Harbour Cruise

Disco Party

Joi

Ore de limba engleza

Valletta, including Malta Experience, Shopping & Pizza Hut

Vin

Ore de limba engleza

Sandy Beach Trip

Farewell Party

Sîm

Plecarea

Asigură-ţi o vară de neuitat! Profită de cea mai bună ofertă pentru tine în care poţi să combini distracţia cu studiile limbii engleze.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md