16298395_1226110947436080_3011447504159210532_nThe Motans, Six Roads, Vladimir Fotescu & Gonza Cover Band, sunt artiştii care au reuşit performanţa de a susţine cel mai tare show marca Acord Travel! Prestaţie live de cea mai bună calitate, public numeros şi entuziast!

Iar cel mai așteptat proiectul muzical The Motans, a făcut show de zile mari pe scena SKY BAR. Acolo unde s-a strigat, s-a cântat și s-a dansat pe note înalte.

Rețelele de socializare au fost pline de fotografii de atmosferă de la concert. Publicul a cântat la unison, s-a bucurat de o atmosferă incendiară, dispoziție la maxim și muzică bună!

Seara a fost una magică datorită vouă, am fost fericiți să vedem zâmbete pe fețele voastre, dragoste, dar nu în ultimul rând loialiate. Deoarece în fiecare an, biletele la evenimentele nostre se epuizează tot mai rapid.

Şi pentru că este Valetine’s Day, au fost înmânate mai multe premii: Cină romantică, 2 bilete Fifty Shades Darker, Curs Gratuit de Engleză, Certificat Spa, Certificat 200$/ 300$, etc.

Am demonstrat ca suntem la fel de buni, precum a fost ultimul concert! Suntem mândri că atingem aceste performanțe împreună, dragii noștri tineri!

La Acord Travel toate sărbătorile sunt de neuitat, ne bucurăm să împărțim dragoste și dispoziție bună. Data viitoare nu rata şansa să fii alături de noi!

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi, găsiți mai jos video de la eveniment. Iar în curând revenim și cu fotografii!