jpeg-sm-42-mascot-with-school-name-stacked1Florida este una dintre destinaţiile cele mai populare din lume, vizitatorii îndreptîndu-se spre “Statul soarelui” în cautarea soarelui şi a distracţiei. Lumea Walt Disney, Parcul Ragatul Magic şi Grădinile Busch sînt doar cîteva dintre atracţiile care dau farmecul statului. Dar Florida înseamna mai mult decît Mickey Mouse şi călătorii ameţitoare, lacuri cu apă dulce, dealuri, nenumărate golfuri, insule şi o climă legendara, Lucrurile care fac din Florida unul dintre cele mai populare state din SUA sînt şi instituţiile sale de învăţămînt. Una din universităţile, situate chiar pe malul mării este Palm Beach Atlantic University (PBA).

Despre PBA

Vrei să câştigi o diplomă în Statele Unite? La o universitate care aşteaptă studenţi din întreaga lume? Una care oferă nu numai cadre universitare competente, dar şi un mediu extracurricular diversificat?

Atunci bine aţi venit la Palm Beach Atlantic University, Florida!

Aceasta este situată în West Palm Beach, Florida, la aproximativ o milă (1,6 km) de Oceanul Atlantic. Scopul instituţiei este de a oferi  curricula  și  un program de activități studențești menite să dezvolte deprinderile de viaţă, leadership și dezvoltarea capacităţii de a servi omenirea. Începând  cu anul 1968, Palm Beach Atlantic University,  pregăteşte studenţi  capabili de a face cu adevărat  schimbări în lume. Amplasat de-a lungul Coastei de Aur din Florida, în West Palm Beach, Florida,  PBA este un mediu foarte potrivit pentru a trăi şi a învăţa.

Vei fi la câţiva paşi de plaje superbe şi sedii a peste 500 de companii. Locaţia noastră îţi oferă acces la cultură, oportunităţi profesionale şi distracţie.

Filozofia instituţiei

Indiferent de specialitatea care o vei alege, te vei afla într-un mediu  de oameni dedicaţi credinţei, orientaţi spre succes. Cunoştinţele asimilate în auditoriu vor fi consolidate prin experienţe reale, cum ar fi stagii, workship-uri, studii în străinătate şi oportunităţi de cercetare.

PBA  este un colegiu  creştin de top în Florida, în care vei  întîlni profesionişti implicaţi total în tot ceea ce se întîmplă acolo: de la curriculum la călătorii,  de la echipe  de atletism  la organizaţii studenţeşti.

Servicii de susţinere comunitară

Ai  dorinţa de a influienţa lumea? Atunci PBA  este pentru tine! Aici ţi se cere să te implici în activităţi aproape de inima ta  şi să faci voluntariat în organizaţiile non-profit  (45 de ore pe an sunt necesare). Studenţii PBA au contribuit cu mai mult de 2 milioane de ore de voluntariat în ultimii ani.

Studenţii devin voluntari în cadrul:baxter_1

organizaţiilor non-profit

biserici

şcoli

case de nursing

Când vei face parte din PBA, vei deveni o parte dintr-o familie  care include elevi din mai mult de 40 de naţiuni, o familie care include facultăţi, în cadrul căruia nu numai  sînt transmise cunoştinţel dar , mai ales,  se formează viziuni asupra vieţii. Din prima zi,vei simti sprijin şi încurajare din partea personalului şi a colegilor.

Campusul PBA

Campusul PBA are o amplare fantastică!

Trei ore de la Disney World – cel mai mare centru de agrement şi cel mai vizitat din lume!

Două ore de la Miami – un important centru de financiar şi comerţ, cultură şi arte, mass-media şi de divertisment.

Cîteva minute pînă la plajă-Palm Beach County dispune de 47 de kilometri de plajă.

Palm Beach  este unul dintre oraşele cele mai bogate din lume – aşa că veţi  avea acces la stagii şi locuri de muncă la unele dintre companiile de top din ţară.

Universitatea dispune de două campus-uri:

Orlando Campus

Wellington Campus

Experienţa unui student internaţional la PBAworth_avenue_slide_for_home_rotator_2015_bkmmhfel

PBAU este casa pentru aproximativ 150 de studenţi internaţionali care vorbesc mai mult de 30 de limbi şi provin din 40 de ţări diferite.

Ca  student internaţional  PBAU veţi experimenta:

Orientare pentru Studenţii Internaţionali – această activitate vă va ajuta să vă conectaţi imediat la noua casă!

Serata dedicată studenţilor internaţional vă va consolida conexiunea la ABP!

O educaţie de caltate, la peste 50 de programe universitare şi postuniversitare, săli de clasă moderne.

Oportunităţi de cercetare – şansa de a lucra alături de profesorii tăi, în cadrul  Workship-urilor.

Accesul la un consilier care va fi tot timpul alături de tine.

Cluburi şi organizaţii – mai mult de 30, inclusiv Asociaţia Studenţilor Internaţionali, Clubul Internaţional de Afaceri şi Coaliţia interculturală americano-latină.

Cluburi sportive –  un campus de 96 hectare destinate activităţilor sportive.

Programe academice

PBAU oferă o experienţă academică perfectă, cu peste mai mult de 50 de programe universitare şi postuniversitare.

Poţi opta pentru:

Studii  integrale

Studii de scurtă durată

Stagii profesionale

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md