Descoperă cele mai mari reduceri în magazine, restaurante, teatre sau în orice alt domeniu de interes pentru tine cu partenerii noștri ISIC MOLDOVA! Vei beneficia de oferte unice, facilități extraordinare pe care numai legitimația ISIC ți le poate oferi. Primul card din țară care îți oferă reduceri nu doar aici, dar și în orice colț al lumii.
Iar pentru ca să te convingi că ai nevoie de el, îți prezentăm câteva din ofertele avantajoase!

KFC 5KFC%

Fiind una dintre cele mai populate rețele de restaurante, KFC oferă o varietate de mâncare pe bază de pui, dar și deserturi, salate, băuturi. Iar dacă ești un amator de KFC, ai o reducere de 5% de fiecare dată când iei masa acolo.

Robert’s Coffee 10%

Robert’s Coffee este cunoscută pentru cafeaua ei excepțională. Aici poți găsi o gamă largă de ceaiuri, cafea, și produse de patiserie. Prezintă înainte să plătești legitimația ISIC și primești 10% reducere.

Jungle Fitness 20%

Jungle Fitness este unul dintre cele mai cunoscute cluburi de sport din Moldova. Aici ai parte nu doar de aparate fitness profesionale, dar și sfaturi pentru alimentație, antrenori personali și multă dedicație! Dacă duci un mod sănătos de viață, această ofertă este ideală pentru tine.

1dd5ae5132e89ca9cb6b933d544ce210

Cu legitimațiile ISIC ai următoarele reduceri:
ISIC/ SCHOLAR: 20% reducere la abonamentul nelimitat
IYTC/ ITIC: 1 lună gratis, la procurarea abonamentului anual + 10 invitați unici;
8 invitați unici, la procurarea abonamentului de 6 luni.

 GOGONAT CAFE 5%

Iar dacă ești iubitor de dulciuri, de salate gustoase și sandwich-uri, cea mai dulce cafenea, Gogonat Cafe te așteaptă să guști din cele mai bune Donuts-uri din Chișinau! Toţi deţinătorii cardurilor ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar profită de 5 % reducere la tot meniul din local.Design fără titlu(4)

E-SUSHI 10%

Eşti amator de culinăria Japoneză? ISIC și aici are surprize frumoase pentru tine. Vino în restaurantul E-SUSHI, prezintă legitimația și profiți de o reducere de 10% la tot meniul. Gustă o parte din Japonia!

Teatrul Eugene Ionescu

Dacă ești pasionat de artă, îţi plac spectacolele teatrale, ISIC MOLOVA s-a gândit și la tine. Teatrul Eugene Ionescu oferă publicului comedii de bulevard de bună calitate, dar și spectacole pornite din aplecarea spre nou și tânăr, spectacole elitiste și moderne. Cu ISIC MOLDOVA ai o mega ofertă, o reducere de 20 lei la toate spectacolele începând cu luna septembrie 2017.

Chocolate karaoke club 10% image_618_6_large

Îţi place distracția și muzica bună? Gândește-te cât de bine ar fi dacă toate acestea ar fi și mai disponibile. De acest lucru a avut grijă ISIC MOLDOVA împreună cu Chocolate karaoke club.

Bestseller – Books

Îmbogățește biblioteca personală cu cărți de la Librăria Bestseller – Books, Tea & Coffee, care oferă o varietate de peste 10 mii de cărți la cel mai bun preț din Moldova!
Vino cu cardul ISIC şi obții 10% reducere la toate cărţile din librărie.
N.B. În ofertă nu sunt incluse cărţile care sunt deja reduse cu 50%.

Toţi deţinătorii cardurilor ISIC, ITIC, IYTC şi ISIC Scholar sunt aşteptaţi în cel mai de modă Karaoke Club din Chişinău –  Chocolate Karaoke Club şi vor beneficia de 10% reducere la tot meniul şi piesele localului. Chocolate karaoke club te aşteaptă!

Pentru mai multe reduceri accesează site-ul isic.md și isic.org, sau vino la oficiul ISIC MOLDOVA, str.Mitropolit Bănulescu Bodoni 4, et.2 sau sună la 068111 176!

 

10% 1 10% off