ACORD TRAVEL RELANSEAZĂ SAWS ANGLIA

Program Agricol Sezonier, 3 – 6 luni, operator pe camp – sună la 068203149

G’s este un lider European în Producția Alimentelor Proaspete.

G’s: “Ținut în familie de peste 50 de ani, aprovizionam mândri produse proaspete sănătoase în toata Marea Britanie și Europa. Aprovizionăm salate cu brand-ul nostru, legume și produse preparate la toate supermarketurile principale din Marea Britanie și avem de asemenea o varietate de brand-uri care sunt apreciate național și internațional.

aplica-acum

Munca la G’s este dificilă, dar distractivă și recompensată în același timp.  Munca de echipa este întotdeauna cerută, angajații făcându-și de multe ori prieteni pe viață.

Va trebui să fiți flexibili în legatură cu orele de muncă, deoarece este posibil să vi se ceară să lucrați devreme de dimineață sau noaptea târziu, acesta nu este un post cu ore de muncă de la ora 09.00 la 17.00. Deși majoritatea posturilor nu necesită muncitori calificați, puteți ieși rapid în evidență din mulțime lucrând rapid, ajungând la timp la serviciu în fiecare zi și având o atitudine pozitivă chiar și atunci când munca devine monotonă și plictisitoare.

Avem posturi disponibile pentru plantat și recoltat produse de salată.7824666-marul-alani
Posturile de plantat și acoperit cu folie încep devreme în Februarie, va trebui sa fiți fizic apt de muncă, deoarece munca necesită aplecări, umblat și lucrat în echipe mici.

Munca la recoltă implică munca în echipă într-un mediu de câmp, la tăiat și împachetat salată. Aceasta poate fi pe unul dintre rigurile noastre mobile. Acest tip de muncă necesită să fiți fizic apt de muncă și capabil de aplecări, umblat pe jos, ridicat și muncit în echipa pentru a asigura ca îndatoririle sunt îndeplinite eficient și la un standard ridicat.

Vi se va cere în mod normal să lucrați 5 sau 6 zile pe saptamână. Încercăm să vă alocăm între 40-48 ore pe săptamană de lucru , dar aceasta va depinde de recoltă și de condițiile meteorologice.

Plata va fi de £8.21 pe ora, aliniată cu Tarifele Minime de Salariu pe Marea Britanie. Operăm sub un sistem la normă, care înseamnă  cu cât se produce mai mult pe oră cu atât se va plăti mai mult pe oră. Luăm în serios instructajul și vi se va oferi tot ajutorul  necesar pentru un mediu de muncă adecvat.

Cazarea poate fi oferită la un cost de £52.85 pe săptămână de persoană iar în legătură cu oportunitățile de promovare , cei care au aptitudini, abilități și comunicare bună, vor fi luați în considerare.”

Apply