“WooW la Munte“ este școală de vară de business și leadership, organizată al șaptelea an, unde te vei simţi extraordinar deoarece fiecare zi va fi de neuitat. Pentru că într-un program foarte strâns vom îmbina activităţi de instruire în leadership şi business cu jocuri şi drumeţii montane. Noi te vom provoca să rezolvi studii de caz şi te vom îvăţa să vii cu soluţii non-conformiste la sarcinele şcolii. Pe lângă asta îţi vei încărca profilul reţelei sociale cu o mulţime de poze din cele mai pitoreşti locuri din Braşov, Poiana Braşov, Sinaia şi Munţii Piatra Craiului.

Training-urile vor fi tinute de catre:

Ilie Dercaci – Trainer Professional Speaker, Business Consultant Hubbard Management System(Director Financiar), Trainer/Consultant Vinzari de 5 ani, Reprezentat Grant Carodone în Moldova, Premiant la 5 concursuri internaționale de oratorie în română și engleză organizate de către Toastmasters, Trainer Comunicare Non-Verbala în Oratorie de 4 ani.

Doru Curoșu – Trainer Inspirațional, Ambasadorul Moldovei în cadrul Programului Global pentru Educație Inovativă (WISE), specializat în Leadership și Lucru în echipă, în dezvoltarea politicilor de tineret și cele educaționale. Tânărul care în 2016 a fost nominalizat de revista Forbes ca Top 30 sub 30 cei mai activi tineri din Europa. Ambasadorul Moldovei în cadrul Programului Global pentru Educație Inovativă (WISE).
 
 Datorită acestor Training-uri și cu ajutorul echipei:
– Vei învăţa cum să îţi concentrezi mintea asupra lucrurilor care ţi le doreşti, nu asupra celor de care îţi este frică;- Vei învăţa cum să îţi controlezi atitudinea cu privire la ceea ce se întâmplă; – Vei învăţa cum să îţi îndeplineşti obiectivele pe care ţi le-ai fixat și vei învăţa cum să îţi dublezi productivitatea ; – Vei învăţa cum să faci networking de calitate și cum să ai parte de viaţa interesantă şi împlinită pe care o meriţi; – Vei afla despre modalităţi de vînzări adoptate de către companii; – Vei face propriul plan de vânzări cu echipa ta și vei avea șansa să îl prezinţi către toţi participanţii.

Vei merge în drumeții

La câţiva km de Poiana Brasov se află Munţii Piatra Craiului. Te vei simţi un adevărat explorator împreună cu prietenii. Drumeţia în Munţii Piatra Craiului îţi vor lăsa impresii de neuitat. În anturajul prietenilor şi semenilor tăi te vei simţi extraordinar, savurînd frumuseşea naturii. După drumeţii, vom avea parte de o odihnă plăcută, savurând delicioasa ciorbă de văcuţă pe vârf de munte.

Vei vizita ”Smile Aquapark”

woow_aquaparc Aici vom avea parte de o distracţie cu adevărat pe măsură. Un bazin imens şi desigur toboganele imense şi atractive sunt doar o mică parte din posibilităţile şi surprizele oferite pentru tine. Te vei putea relaxa la maxim, savurând muzica din aqua parc şi petrecând un timp nemaipomenit în compania prietenilor, având parte şi de o baie de soare frumoasă.

Vei vizita castele

Castel_PelesVom merge la Castelul Peleş, care are aproximativ 160 de camere dintre care peste 30 de băi, toate fiind unice şi de-o frumuseţe aparte. Camerele beneficiază de curent electric, încalzire centrală încă din 1883. Castelul Pelişor impresionează prin rafinamentul şi eleganţa camerelor, decoraţiunile fiind alese de către Regina MariaVei pătrunde în mireasma timpurilor istorice şi vei avea parte de o excursie în locurile pe unde a vieţuit Vlad Ţepeş (Dracula).Cazarea

woow_casa_viorel Durata şcolii de vară este de 5 zile. În acest timp vei fi cazat la un complex foarte confortabil din Poiana Braşov. Camerele sunt curate, bine aranjate, TV, frigider, baie proprie și aer condiţionat. Afară vă asteaptă un extraordinar peisaj montan şi multe posibilităţti de distracţie în nemijlocita apropiere. Aerul montan te va face să te simţi mai proaspăt.

Transportul

woow_autocar_transport Ajungem pînă în Poina Braşov cu un autocar confortabil, care oferă maximum confort şi spaţiu. În drum vom organiza jocuri distractive şi vom povesti bancuri. La fel vom viziona filme şi vom avea parte de o dispoziţie bună pe tot parcursul drumului. Popasurile pe alocuri ne vor da posibilitatea nu doar de a savura din bucate, dar şi de a admira împrejurimile şi peisajele montane.

Aplică cu prietenii și primește reduceri!

Școala de Vară de Business și Leadership ”WooW la Munte” este organizată de către compania ACORD Travel pentru a oferi suport tinerilor în afirmarea lor ca Leaderi și lansarea propriilor afaceri. Călătoriile şi excursiile oferite de acest program nu doar dezvoltă capacităţile de lideri a tinerilor, dar şi oferă ocazia de a-şi face mulţi prieteni noi. Recomandă și prietenilor tăi să participe la Școala de Business și Leadership ”WooW la Munte” – astfel nu doar vei acumula reduceri considerabile la program, dar şi vei petrece un timp extraordinar împreună cu prietenii. Apelează un Manager de Program pentru detalii. La sfârşitul Școlii de Vară ”WooW la Munte” vei primi o DIPLOMĂ ce atestă nu doar pregătirea ta la un nivel mai avansat în business şi leadership, și participarea într-un proiect de dezvoltare iar dacă dorești să faci parte din echipa organizatorică a proiectului atunci trimite acum CV-ul tău la angajam@acordtravel.md. Și nu uita ca noi, ACORD TRAVEL, Angajăm tineri energici! Fii activ. Afirmă-te și vei putea primi diverse premii!