Eşti student și dispui de suficient  timp liber?  Ești pregătit pentru noi experiențe frumoase care ți-ar aduce bani în buzunar?  Vino la ACORD TRAVEL și reprezintă-ne oriunde vrei tu în țara asta.  Tot ce vrem de la tine e  spirit de iniţiativă, dinamism şi puţină ambiţie. La schimb îţi oferim tot sprijinul nostru, consultaţie şi un parteneriat de lungă durată.

Reprezent UsMunca pe care o vei face la noi, va fi dinamică și relaxantă. Va trebui să  distribui fluturaşi informativi, să organizezi  întâlniri de informare,  să postezi diferite afişe.

Pentru că suntem o echipă unită, nu te vom lăsa la greu. Te vom ghida în cazul în care poţi întâlni dificultăţi și îţi vom oferi posibilitatea să creşti profesional împreună cu noi. În funcţie de timpul tău liber şi de cât de mult efort vei depune, ACORD TRAVEL te va remunera și te va premia.

Tot ce trebuie să faci este s trimiţi CV-ul tău însoțit de o poză la  hr@acordtravel.md ,cu titlul mesajului “Reprezentant” si noi te vom contacta pentru un interviu!

Nu uita să RECOMANZI acest articol şi prietenilor tăi!