În sfârşit a venit momentul când studenții care pleacă în SUA a îşi vor realiza visul 

Această aventură va oferi posibilitatea ca toți studenții care pleacă în SUA să se maturizeze, să devină independenţi şi să obţină o frumoasă experienţă în America. Pe 15-17 mai, sute de studenţi îşi iau bagajele şi pornesc într-o lume care urmează să o cunoască pe parcursul a 3 luni.

Colectivul ACORD Travel: “Suntem bucuroşi că împreună am ajuns la etapa finală pentru realizarea visului tău. Suntem încântaţi că am reuşit să ne îndeplinim misiunea faţă de tine – de a te susţine în dezvoltare şi afirmare. Fie ca studentii care pleaca în SUA să aibă parte de experienţe de neuitat.” Participanţii Programului “American Summer” sunt pe ultima sută de metri înainte să îşi ia ramas bun de la prietenii şi familia şi să petreacă o vară de neuitat, pentru că experienţa pe care o vor obţine va fi o adevărată provocare.

studentii care pleaca in SUA

studentii care pleaca in SUA

Lilia Lucaniuc – unul dintre cei  mai buni manageri ACORD Travel: “Le doresc o vară de neuitat pentru toti studenții care pleacă în SUA. Cum va fi vara pentru fiecare, depinde doar de ei însuşi. Este foarte important ca odată cu plecarea,  participanţii să nu fie lipsiţi de o atitudine matură şi de responsabilitate. Pe parcursul verii, voi aştepta cu nerăbdare receptivitate maximă din partea participanţilor, dar totodată voi urmări cu nerăbdare apariţia pozelor din State pe reţelele de socializare.”

Rotari Fiodor – unul din studenții care pleacă în SUA, anul 2, Limbi Moderne – participant la programul, deja de 2 ani consecutiv: “Experienţa pe care am căpătat-o participând la acest program prima dată m-a marcat mult. Mi-am îmbunătăţit considerabil nivelul de engleză, mi-am făcut o mulţime de prieteni din toată lumea, am călătorit în cele mai tari destinaţii şi mi-am schimbat atitudinea faţă de multe lucruri. Posibilităţile ce le oferă programul  “American Summer” m-au motivat să particip pentru a doua oară. Pot să spun că toti studentii care pleacă în SUA au parte de o schimbare radicală în viata lor. Este uşor să te integrezi în societate şi oamenii sunt oricând gata să-ţi acorde un sfat sau ajutor.”

Elena Ursu – trainer ACORD Travel: “Voi trebuie să fiţi pregătiţi să faceţi faţă provocărilor şi să beneficiaţi din plin de oportunităţile pe care SUA vi le oferă. Doar acum aveţi posibilitatea să vă afirmaţi şi să vă dezvoltaţi! Mult succes pentru toți studenții care pleacă în SUA! ”

Managerii de program sunt foarte bucuroşi că au reuşit să îi ajute pe tinerii participanţi să urce pe o treaptă mai înaltă în viaţă, care, cu siguranţă le va schimba viitorul.

Deci, mult succes pentru toți studenții care pleacă în SUA şi nu uitaţi – o vară în SUA este cel mai frumos lucru pe care îl poate face un student cel puţin odată în viaţa sa!

Fii deschis noilor oportunităţi şi fă primul pas pentru a trăi cea mai tare experienţă din viaţa ta.

Aşteptăm poze noi din New York, Ocean City şi Niagara Falls pe Facebook! Have Fun!