studenţii trebuie să meargă în America

Fă-ţi prieteni din toată lumea participând la American Summer

De ce trebuie să mergi  în America?

Pentru a-ți schimba viaţa în bine. Iar pentru ca experienţa ta să fie una veritabilă şi de neuitat, e neapărat să te înscrii la programul American Summer oferit de ACORD TRAVEL.

Cei care au participat la program au făcut un pas important în viaţa lor care i-a marcat pozitiv. Aceasta a fost prima lor experienţă de muncă care le-a determinat domeniul profesional de lucru pentru viitor. Programul i-a dezvoltat personal şi i-a învăţat să fie mai comunicabili, mai perseverenţi, să aibă ambiţie şi să reuşească dacă au dorinţă.

Da, un student trebuie să ajungă în America, e obligat să nu piardă această oportunitate – oportunitatea de a acumula experienţă. E dificil să povesteşti nişte lucruri care se simt, e mai relevant să le vezi, din acest motiv trebuie să te înscrii  la American Summer!

studenţii trebuie să meargă în America

America îţi oferă independenţă, maturitate şi o dezvoltare financiară

Ce oferă America? 

Mulţi dintre tinerii care încă nu au ajuns în SUA, se întreabă: ce le poate oferi America? Răspunsul e evident: mergi în  America pentru a avea TOTUL! Da, America îţi oferă totul. un JOB,  prieteni  și  călătorii.

Nu vei rezista şi-ţi vei face o listă cu locurile frumoase care trebuie neapărat văzute prin apropieri. Dacă erai curios să vezi cum organizează americanii petrecerile şi dacă chiar coincid cu cele din filme, acum e şansa ta. Mmmm, cât de bine te-ai distra la una din acele petreceri!WORK AND TRAVEL BUTON APLICA ACUM PROGRAM AMERICAN SUMMER (1)

Iar asta nu e tot: la jobul pe care-l ai, vei munci alături de tineri din diferite ţări. Îţi vei face prieteni din Ukraina, Bulgaria, România, Rusia, Belarus şi multe altele.

De ce studenţii trebuie să meargă în America

Călătoreşte în America

Cum aplici la acest program? Procedura de înscriere la Program este foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să te apropii la unul din oficiile ACORD Travel şi Managerii noştri îţi vor explica tot.

Da, toţi studenţii trebuie să meargă în America! Dacă nu ai timp, prin telefon îţi poţi programa o întâlnire. Referitor la costuri, totul este deschis, nu vor apărea surprize pe parcursul pregătirii tale pentru interviul de VIZĂ şi Ambasadă.

 După înscrierea ta la Programul American Summer Work and Travel, noi te pregătim pentru alegerea uni job bun şi pentru a trece interviul de la Ambasadă cu brio. Datorită trainingurilor special organizate pentru a -ţi dezvolta aptitudinile de comunicare şi de a te face să te simţi liber oriunde te-ai afla, nu vei întâlni greutăţi nici la interviul de Viză, nici la Ambasadă, şi nici atunci când vei păşi pe teritoriul american.

E simplu să îţi realizezi visul dacă ai dorinţă. Dorinţă au avut şi cei peste 14000 de studenţi care deja au fost odată sau de două ori în SUA. Toţi cei care revin din SUA afirmă cu exactitate că toţi studenţii trebuie să meargă în America deoarece este o experienţă de viaţă care marchează pozitiv.

studenţii trebuie să meargă în America

La American Summer au participat peste 14 000 de studenți.

Este CEL MAI SIGUR PROGRAM de Work & Travel din Moldova şi  este oferit în exclusivitate de către ACORD TRAVEL. Pentru a te înscrie la program, vino în unul din cele 3 oficii. Aici vei primi ajutorul profesionist al Managerilor de Program care îți vor acorda suportul necesar. Ca student eşti eligibil să primeşti viza J-1 pe perioada verii. Astfel te vei bucura de aceleaşi drepturi ca orice cetăţean american.

Toţi studenţii trebuie să meargă în America pentru a simţi şi a trăi adevărata experiență americană! Anual, la Compania noastră se înscriu mii de studenţi care reuşesc să treacă Ambasada, să aibă VIZA J-1, şi să petreacă o vară perfectă pe teritoriul american.

Noi ţinem la studenţii noştri şi vom face tot posibilul să le oferim toate condiţiile de dezvoltare, de acumulare a unei experienţe frumoase. Dacă eşti ambiţios şi ai dorinţe, vrei să simţi cultura americană şi să călătoreşti, VINO şi aplică şi TU la cel mai sigur program de Work and Travel – ACORD Travel!
TU încă nu ai RECOMANDAT acest articol prietenilor tăi? Atunci Ajută-i să se INFORMEZE corect!

 WORK AND TRAVEL BUTON APLICA ACUM PROGRAM AMERICAN SUMMER (3)