Paris ACORD TRAVEL Dacă ai chef de o vacanță culturală interesantă vara aceasta, în care să frecventezi niște cursuri utilede limba franceză, atunci o pauza la una dintre școlile de vară din Franța este o modalitate foarte bună de a le bifa ambele dorinţe.
 Dacă alegi să-ţi petreci vacanţa la una dintre şcolile de vara franceze, vei avea posibilitatea să-ţi îmbunătăţeşti considerabil capacităţile lingvistice. Procesul educativ va continua pe tot parcursul zilei, chiar și în afara sălii de clasă. Pe străzile din Paris sau Nise, la domiciliu, în locurile de cazare vei fi înconjurat de sunetele limbii franceze autentice.
  Şcolile de vară franceze oferă o gamă largă de cursuri pentru elevi, cu posibilitatea de începere de la orice nivel – de la începător la avansaț, precum și cursuri standard și intensive. Vor fi organize, de asemenea, o varietate de jocuri distractive, activități sportive pentru adolescenți, precum și excursii în jurul școlii și nu numai. Cursurile de vară sunt destinate copiilor și adolescenților de la 14 la 21 de ani, de la 1 aprilie pînă pe 25 august. Taberele de vară cu studierea limbii franceze sunt situate în localitățile: Paris, Nise și Monreal.
 Alege să te înscrii la cursuri de limba franceză în frumosul oraș cu plaje Nise, sau în capitala Franței, Paris.
Nise este un oraș vibrant în care întotdeauna ceva interesant se întâmplă. Localitatea de pe malul Mării Mediterane este una cu adevărat magnifică și captivează fiecare vizitator. Fie că doriți soare, experiență cultura sau viaţa de noapte, NISE ACORD TRAVELtabăra din Nise este întotdeauna binevenită. Canyoning, bananaboat , echitație și schi nautic sunt doar câteva dintre activitățile oferite la Nise. Dacă te saturi de plajă, ai putea vizita câteva muzee interesante, sau să mergi la o plimbare la celebra piață de pe “Cour Saleya”, sau lasa-te purtat de vânt prin orașul vechi la “Promenade des Anglais” , unde ai putea întîlni multe celebrități.
 Programele lingvistice din Nise reprezintă nişte experiențe deosebite și speciale: aţi putea învăța franceza de la vorbitorii nativi la avansat, şi tototadă avînd posibilitatea de a descoperi una dintre cele mai elegante orașe de pe Coasta de Azur.
  Desigur franceză pentru copii la Nise reprezintă o investiție în viitorul lor, care le oferă posibilitatea de a vizita mai multe locuri unice, de a căpăta o experiență utilă și de a face noi prieteni. Descoperiți beneficiile participării la o tabără de limba franceză din Nise! Costul programului include:                     

  • cursul de limbă franceză,
  • cazare / pensiune completă,
  • test de plasare în grupă,
  • materiale educaționale,
  • certificat la sfărșit de curs,
  • transfer la / de la aeroport,
  • activități în timpul liber și excursii.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md