tabara-germaniaDacă doreşți să înveți limba Germană  distrăndu-te , într-o atmosferă  motivaţională, alături de  tineri de vârsta ta, din întreaga lume  atunci  Tabăra  de Vară  din Germania va fi perfectă pentru tine! Cu activități distractive, excursii de o zi,  vizitarea locurilor interesante, jocuri de grup și lecții interactive, pline de viață, studierea  limbei  Germană  în tabără combina o vacanță interesantă, cu un curs de studiere a  limbii util.

Studierea  limbii germane în străinătate  îti oferă  marea  oportunitate  de a experimenta o nouă cultură în timp ce  faci  progrese vizibile în capacitatea  de comunicare. Încrederea și nivelul de calificare vor  crește considerabil pentru că vei putea exersa comunicănd în limba germana atăt  în sălile  de clasă cât și în afara lor. Fie că doreşti  să înveți  limba germană de la zero sau să-ti  îmbunătățeşti  cunoștințele existente déjà , cursurile  de limbă germană pentru adolescenti  permit  să experimentezi modul în care este  utilizată  limba germană  în viața de zi cu zi. Experimentează bucătăria locală, muzica, televiziunea  și cultura  Germaniei în timp ce îmbunătățeşti  competențele  lingvistice.

Sînt  școli de limba germana pentru adolescenti  în Frankfurt și Oberwesel.  Ambele tabere oferă cursuri pentru toate nivelele  de la începători la avansaț.  Alege un  curs standard, intensiv sau semi-intensiv și vei  fi plasat  într-un grup de copii de vârsta ta, veniţi din toata lumea.

Programa taberei include:

• Program de supraveghere  pentru copiii  de la 13-17ani

• Program flexibil pentru  cei de la 18-21ani

• centru financiar multicultural de pe râul Main

• Excursii  și vizite  culturale

csm_muenchen_02_1300x550_5c723b8714Cu un amestec  fascinant de cartiere istorice și  zone  moderne  cu impunerea  noilor zgârie-nori,  orașul Frankfurt, poate cu ușurință  să impresioneze vizitatorii săi. Orașul de pe râul Main este un important centru economic în Europa și este, prin urmare, un oras  internațional, cu acces  ușor spre  multe  orașe europene datorită aeroportul său impunător. Cu toate acestea, orașul a păstrat multe clădiri vechi, care au fost restaurate pentru a fi la fel de pitorești cum  au fost odata.

Orașul are, de asemenea, un complex “Mile” – o întindere de-a lungul rîului Main, care pe lîngă prezența numeroaselor muzee, este casa a mai multor restaurante și grădini. Zona veche Sachsenhausen din Frankfurt ar putea, de asemenea, prezenta o atracție pe parcursul studierii limbii germane; școala de limbi străine  la fel se află în această zonă și este cunoscută sub numele de “cartierul cidrului”, deoarece aici puteți găsi peste 20 de baruri și restaurante amplasate într-o arie mică.

În cadrul cursurilor de limba germană accentual se pune pe  stimularea creativitații  elevilor, dezvoltarea competențelor lingvistice, și de munca în echipă. La ore elevii vor învăța despre structurile gramaticale isi vor extinde vocabularul într-un mediu de clasă relaxat. Profesorii școlii calificați vor  motiva în mod constant elevii și vor ajuta cu bucurie la rezolvarea  oricărei  probleme.  În plus, în cadrul taberei se  organizează un program de activități variate și excursii însoțite de către profesori. Acestea ajuta pe elevi să se ”cufunde  în cultura țării-gazdă. O petrecere de bun venit urmeaza prima zi de școală în  tabăra germană pentru  copii!

Prețul include:

• cursul  de limbă germană

• Cazare / pensiune completă

• test de plasare în grupă

• Material educațional

• certificat la finele cursului

• Supraveghere  24/24ore

• Transfer la / de la aeroport (FRA)

Programul de studiere a  limbii germane în tabăra din Frankfurt, pentru copii este o experiență deosebită : copiii au posibilitatea de a  învăța limba germană de la vorbitori nativi și de a descoperi, de asemenea, unul  dintre cele mai moderne și incitante orașe din Europa. Un curs de limbă pentru elevii este o investiție în viitorul lor, ce le oferă  posibilitatea de a vizita mai multe locuri unice, pentru a primi o experiență utilă și a  lega  noi prietenii. Orașul  Frankfurt oferă o mulțime de atracții pentru  vizitatori  și activități la care s- ar putea participa în timpul  liber. Descoperă  pentru tine  beneficiile participării la o tabără germană din Frankfurt!

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md