ghid-turistic-marea-britanieȘtim cu toții cât de importantă este cunoașterea limbii engleze în timpurile moderne. Adolescenţii vor avea nevoie, cu suguranță, de această abilitate vitală, deoarece ei, devenind maturi, vor explora lumea cu scopul de a călători, studia sau a munci. Cu toate acestea, ceea ce au învățat la școală nu este întotdeauna suficient și, uneori, adolescenţii au nevoie să studieze limba engleză în străinătate, să aprecieze cu adevărat cât de benefică va fi cunoasterea limbii pe viitor. Tabăra de Vară cu studierea limbii Engleze oferă  tinerilor oportunitatea de a studia limba în țara în care limba engleză îşi are originea. Țara Reginei, al ceaiului, al  fotbalului și al  verdelui nemărginit – Anglia este o țară bogată în propria cultură, precum și în alte culturi. Un amalgam de culturi diferite, împreună cu propriile caracteristici naționale fermecătoare, este ceva unic, ce merita a fi experimentat la Şcolile de Vară de Limba Engleză.

Taberele de vara în Marea Britanie au loc la Londra, Brighton și Devon. Centrul orașului Londra este un labirint de mirosuri, sunete și voci în sute de limbi, din sute de țări din întreaga lume. Și apoi există numeroase obiective turistice: Big Ben, Trafalgar Square, Palatul Buckingham, Casa Parlamentului, Tower Bridge şi Turnul Londrei. Dacă vei ieși la o plimbare prin acest oraș plin de viață, este greu să te decizi unde te vei duce în primul rînd. Cursurile de limba engleză pentru copii în Londra prezintă experiențe întresante și inedite: copiii vor studia limba engleza cu profesori calificați și, de asemenea, vor descoperi unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa. Tabără de limba engleză pentru copii din Londra ar putea fi o investiție în viitorul lor și participarea la o astfel de școală oferă posibilitatea de a vizita multe locuri unice și deosebite de a căpăta o experiență utilă și de a face noi prieteni.

La sosirea la Școala din  Londra, vei primi un pachet de bun venit care conține informații esențiale despre școală și despre zona în care se află. Vei finaliza prima zi cu un test de plasare și cu

Turnul cu ceas Big Ben

Turnul cu ceas Big Ben

interviu cu un membru al echipei de Management Academic, după care veţi vizita sala de studii. Se va organiza un tur al școlii și al zonei Ealing, unde este amplasată școala. Pe parcursul turneului prin școală va fi prezentată persoana căreia vei putea adresa toate întrebări sau să te ajute cu probleme care ar putea apărea pe parcursul şederii. Va fi oferit, de asemenea, un număr de contact de urgență de 24 de ore. Un membru al personalului va fi disponibil pentru a vă ajuta cu orice probleme legate de sănătate și un membru al personalului academic va fi disponibil pentru a vă ajuta cu problemele legate de studii, responsabilul școlii va fi disponibil să te ajute cu orice problemă legată de cazare. Cît despre petrecerea timpului liber, coordonatorul programului vă va oferi informații periodice cu privire la activitățile de după-amiaza, seara şi weekend.

Toate opțiunile includ pensiune completă, programul de activitate și excursii însoțite de responsabili din cadrul școlii. Există întotdeauna un lider de echipă care vă va însoți la toate etapele.  Prima zi de școală culminează cu o petrecere de bun-venit.

Prețul include:

– Cursul intensiv de limba engleză, pentru elevi de la 14 la 21 ani (15 ore pe săptămînă);

– Cazare şi pensiune completă, în familia gazdă sau în cămin;

– Test de plasare în grupă, se efectuează în prima zi de la sosire;

– Materiale educaționale, cartea şi dicționare;

– Certificat la finisarea cursului;

– Transfer aeroport;

– Activități zilnice și excursii – o excursie de o zi și 2 excursii de jumătate de zi.

Ritmul orașului Londra pare a fi un pic mai rapid decât în alte părți, iar acest mare oraş de pe Tamisa nu se oprește niciodată să ia o pauză. Aici ai posibilitatea de a vedea, auzi şi experimenta astăzi ceea ce va fi modern, în restul lumii, mâine. Descopră acest oraș – capitală și atracțiile sale și cunoaște oamenii și limba lor în timpul unui curs de limba engleză. Descoperă bucuria de a participa la o tabară de vară din Londra!

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md