11793314_1445667139093160_1622301956_nDacă dorești să – ți  îmbunătățești  cunoștințele, căpătate  în timpul orelor  de engleza  la scoala, dar  să faci acest  lucru  distrîndu-te  și cu multe emoții pozitive  – atunci o pauză de la una din școlile de vară de  limba engleză din SUA va fi perfectă pentru tine!  Limba engleză este o limbă importantă pentru dezvoltarea ta ușterioară  și  cunoașterea  acesteia va crește foarte mult perspectivele tale de viitor. Dacă alegi  sa-ți  petreci  timpului la una dintre școlile  de vară limba engleză din SUA,  nu numai că  vei  îmbunătăți capacitațile lingvistce , dar vei  avea șansa de a afla lucruri noi despre o cultură diferită, de a ta , obiceiurile și modul ei de viață. Această oportunitate  permite tinerilor să crească în încrederea și independență, sa cunoasca oameni noi din toată lumea. Cel mai important este că  școlile  de vară în limba engleză  oferă o pauza de vacanță distractivă  pentru copii  dar în același timp, le crează și  abilități  de viață importante.  Studierea  limbii engleze în străinătate  nu se limitează numai la orele din  sala de clasă, dar vei continua să înveți pe tot parcursul zilei. Vei fi  inconjurat de limba engleză, de zi cu zi în diferitele ei  forme – de la oamenii care vorbesc pe stradă, la televizor sau radio; pentru a comanda  bucate la un restautant;  a face  cumpărături la magazin. Adolescenti se vor întoarcerea acasă de  la școlile de vară  cu multă încredere în sine și cu îmbunătățirea  capacitaților comunicative.

Cursurile  de limba engleză șînt organizate  de la  toate nevelurile, de la incepator pînă  la avansaț, cu diferită  durată  și intensitațe. În clase învață  pină la 15 persoane, care au acces la materialul instructiv, cărti , dicționare, whiteboard. În afară de orele de clasă , sînt  organizate deasemenea activități distractive cum ar fi: petreceri în aer liber, jocuri mobile,  întreceri sportive, seri de vizionare a filmelor și excursii de vizitare a atracțiilor turistice. Scolile de vară cu studierea limbii engleze din Statele Unite ale Americii oferă o pauză pentru petrecerea unei vacanțe distractive pentru copii dar deasemenea posibilitatea de a-si perfecționa abiltățile de comunicare.  Taberele de vară în SUA sînt organizate în orașele Los Angeles, Boston și  New York.  Supranumit Big AppleNew Yorkul este legendarul “orașul care nu doarme niciodată” și pentru  motive bune. Orașul este cu adevărat unul dintre acele care, oferă o gamă  largă de atractii, evenimente, america-proiectfestivaluri, concerte  la orice oră din zi și din noapte. Fie că ești o persoană care se trezește de dimineață  sau o bufniță de noapte, New York – ul  este orasul perfect pentru tine de a învăța limba engleză. Înconjurat de frumusețea zgârie-norilor  moderni, în New York oriunde poțî  gasi bucate  gusoase , muzica bună, galerii de artă  si un amalgam a culturilor din  întreaga lume. Există, de asemenea, nenumărate muzee, cinematografe, teatre, cafenele, restaurante, festivaluri, parcuri, magazine și unele dintre cele mai renumite obiectivele turistice din  lume. În timpul cursului de limba engleză în New York, trebuie cu siguranță să găsiți  timp pentru a descoperi mai multe din acest oraș minunat. Acest oras palpitant are un număr nesfârșit de locuri, care  doar așteaptă să fie explorate. Experimentează  atmosfera unică și fascinantă, care poate  fi oferită  doar de New York City prin participarea la un curs de limba engleza pentru copii.

Mai multe informații aflați direct de la consultantul de programe educaționale, la adresa Bănulescu Bodoni 4, sau la tel: 060 669 653, email: eugenia.florea@acordtravel.md