taxele din SUA

Cum obtii taxele din SUA

Toţi studenţii care merg în America, la revenirea în ţară au posibilitatea să-şi returneze taxele.

Ce sunt  taxele din SUA şi de unde apar?

Taxele sunt plăţi efectuate în favoarea bugetului de stat de către diferite persoane fizice sau juridice în cazul când acestea se bucură de anumite servicii sau drepturi. Taxele din SUA se întorc. În perioada în care participanţii se află în America, la jobul pe care-l au, din salariu li se opresc anumite tipuri de taxe. Cu ajutorul companiei ACORD Travel, în urma dosarului pe care participantul îl va completa, și se va returna suma de bani considerată de statul american drept taxe.

Obţinerea taxelor poate fi o procedură complexă şi consumatoare de timp, mai ales pentru o persoană care nu a făcut aceasta înainte. Noi te putem ajuta şi vom pregăti dosarul de rambursarea ce curpinde taxele din SUA în funcţie de statutul tău şi vom monitoriza întregul proces până când vei primi banii. Experţii noştri sunt mereu la curent cu toate modificările ce ţin de forme şi regulamente, astfel încât să putem pretinde la cea mai mare rambursare a impozitului posibil pentru tine. Procesul de aplicare pentru taxele din SUA durează mai puţin de 15 minute.

1. În primul rând vei anunţa managerul tău de program despre reântoarcerea ta. Vei completa cererea de rambursare a gajului,  vei completa formularul pentru înregistrare, iar managerul va xeroxa ştampila care confirmă intrarea ta în ţară. După aceasta vei aplica pentru taxele din SUA.
2. Depune toate documentele necesare. Asigură managerul tău cu copiile documentelor tale: viză, SSC, declaraţiile pe venit, etc;
3. Informează-te şi semnează documentele fiscale de restituire şi noi vom începe procedura de recuperare a taxelor în numele tău;
4. Vei fi mereu informat de procesul de returnare de către TaxRefund Manager;
5. Serviciile noastre sunt rentabile si nu necesită cont bancar. Primeşte returnarea taxelor şi bucură-te de banii tăi!

Acestea sunt etapele pe care trebuie să le urmezi pentru ca a-ţi recupera taxele. Deşi procesarea ia timp mai mult, este importantă  să ai răbdare. Întrucât dosarul este complet, nu trebuie să-ţi faci griji în plus.

Valentina RUSU este Manager Tax Refund. Ea îţi va completa dosarul şi va avea grijă ca Taxele din SUA să treacă procesarea şi toate etapele până la primirea taxelor. În cazul în care ai anumite întrebări, vrei să clarifici ceva, sau pur şi simplu eşti curios să afli la ce etapă este dosarul tău, apelează la 068 203 162. Totodată, îi poţi trimite un mesaj pe mail: valentina.rusu@acordtravel.md.

Recuperarea Tax Refund este un set de formulare fiscale, care conţine informaţii referitoare despre venitul total, taxele reţinute, cheltuielile deduse, etc. care trebuie să fie completate corect şi depuse în conformitate cu Reglementările fiscale din SUA. Ca un lucrător temporar în SUA eşti obligat prin lege să depui declaraţia pentru rambursare la sfîrşitul anului fiscal, mai ales dacă venitul total depăşeşte 3650.00 USD. Autoritaţile americane pentru taxe vor compara informaţia primită cu informaţiile furnizate de angajator. De obicei, taxele reţinute sunt mai mari decât taxele datorate statului şi astfel angajatul are dreptul să solicite rambursarea taxelor, dar în cazuri rare, se poate întâmpla ca angajatorul sa fie reţinut mai puţine taxe. În aceste situaţii, angajatul a plătit mai puține taxe decât ar fi trebuit, iar la cererea de recuperare se va raspunde negativ, prin urmare persoana devine datornica şi trebuie să-şi acopere taxele datorate autoritatilor americane. Dacă nu se plătesc taxele, pot aparea probleme în viitor, dacă se aplică pentru orice tip de viza pentru a reveni în Statele Unite.

Este foarte important să conştientizezi că depunerea cererii de rambursare pe cale electronică este ilegală, datorită faptului că această opţiune este valabilă numai pentru rezidenţii din SUA.

Îţi sugerez să eviţi toate agenţiile care oferă reduceri de preţ ce cuprinde taxele din SUA mai rapidă, prin depunerea cererii de rambursare a taxelor electronic, care la fel poate duce la sancţionare din partea Administraţiei Fiscale din SUA!

RECOMANDĂ acest articol şi prietenilor tăi. Ajută-i să-şi returneze taxele corect cu ACORD Travel!