tirguri de joburi din decembrie

Tirguri de joburi din decembrie

Cele mai mari târguri de joburi din decembrie se apropie!

Ne apropiem de târgurile de joburi. În perioada lunii decembrie vor avea loc cele mai mari târguri de joburi. Cele mai bune oferte din acest an şi-au găsit deja potenţialii tineri care doresc să meargă o vară în America. La târgurile de joburi din decembrie vom avea mai mulţi sponsori şi angajatori. În cadrul acestora, tinerii vor întreţine un dialog cu sponsorul/angajatorul companiei care le-a oferit jobul.

Aşadar, în perioada din 13, 14 şi 15 decembrie o bună parte din tinerii care deja s-au hotărât să meargă în SUA, şi-au ales jobul, parcurg ultima etapă pentru a fi siguri că sunt acceptaţi la jobul pe care l-au rezervat la cele mai mari tirguri de joburi din decembrie.

În cadrul târgului, angajatorii americani vor oferi mai multe poziţii în regiuni ca Ocean City, Hershey, Boston, Williamsburg, Doswell, Virginia Beach, etc, etc. Pentru toţi participanţii la tirguri de joburi din decembrie: pregătiţi-vă insistent de acest târg, studiaţi regiunea unde veţi merge, jobul pe care l-aţi ales, pregătiţi întrebări dacă doriţi să cunoaşteţi mai multe lucruri despre jobul vostru. Pe parcursul anilor mii de studenţi care s-au înscris la compania noastră au obţinut un JOB BUN datorită interviului cu angajatorii. Întrucât noi te pregătim de la înscriere şi până în momentul când vei avea interviul, nu trebuie să-ţi faci griji: zâmbeşte şi ai încredere în forţele proprii. Este adevărat că interviul face o primă impresie asupra ta şi influenţează potenţialul tău angajator să te accepte. Din acest motiv, nu fi încruntat şi nu-ţi fie frică. În cazul în care nu vei fi acceptat, din mulţimea de joburi pe care le avem, îţi vei găsi şi tu unul. Interviul tău de Succes se bazează pe atitudine şi comportament adecvat! Fii sigur şi vei obţine succesul garantat la tirguri de joburi din decembrie!

tirguri de joburi din decembrie

Tirguri de joburi din decembrie

Managerul de Program îţi va pregăti dosarul cu care te vei prezenta în faţa angajatorului. Această procedură este normală şi nu este riscantă. Este important să ai încredere în sine şi nivelul englezei să fie unul bun pentru a putea răspunde şi pentru a putea înţelege angajatorul.

Totodată, la aceste târguri de joburi din decembrie, aveţi posibilitatea să faceţi cunoştinţă şi cu sponsorii americani. Aceştia vor vorbi despre viaţa americană şi despre experienţa culturală pe care statul american o pune la dispoziţie tinerilor din alte ţări.

Anual, compania ACORD Travel organizează mai multe tîrguri de joburi unde participanţii American Summer au posibilitatea să-şi cunoască angajatorii înainte de a ajunge în SUA. Acest lucru inspiră fermitate şi participanţii noştri au mai multă încredere când ajung pe teritoriul american.

Împreună cu noi parcurgeţi fiecare pas spre marea aventură americană.

RECOMANDĂ acest articol şi prietenilor tăi!