Perioada de primăvară aduce nu doar soare și zile frumoase, dar și dispoziție de voie bună și dorința de a aduce mai multe surprize. Iar pentru că suntem în pragul examenelor de BACALAUREAT, am pregătit o tombolă pentru tinerii din clasele a XII-a de la liceele din capitală.engleza-bacalaureat (1)

Complicele nostru a fost școala de engleză ,,Acord Plus”. Pentru a te ajuta să obţii rezutate maxime, ACORD PLUS a creat un curs special pentru liceeni: Engleza pentru un bacalaureat de nota 10! Împreună cu ei am decis că acesta ar fi cel mai potrivit cadou, pentru voi, cei care sunteți pe ultima sută de metri până la examene!

 Pentru a realiza această misiune frumosă, managerii nostri au mers la mai multe licee, iar fiecare doritor a avut posibilitatea să își încerce norocul.

Câștigătorul tombolei a fost desemnat public în timpul unei ore de engleză, acesta s-a dovedit a fi  elevul Liceului Teoretic ,,Ion Creangă,, , Popa Cristian!

Engleza este o limbă uşoară dacă în timpul studierii dai dovadă de atitudinea şi interesul necesar.

Deci, dacă ești a 12-a şi urmează să susții BAC-ul la limba engleză, îți recomandăm să te înscrii la acest curs! El te va ajuta să-ți aprofundezi cunoştinţele de limbă engleză şi să obţii note maxime la examen.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre beneficiile cursului ,,Engleza pentru un bacalaureat de nota 10″ ia legătura cu unul dintre profesorii școlii, accesând www.acordplus.md!

Mult succes şi nu uita să recomanzi această posibilitate tuturor colegilor și prietenilor tăi!